TV 2 CHARLIE

Løkke efter fadølsfadæse: - Jeg drikker næsten aldrig øl

Lars Løkke Rasmussen afslører, at han på trods af et ølelskende image faktisk næsten aldrig rører de gyldne dråber.

I januar 2009 kom statsminister Lars Løkke Rasmussen i uvejr efter et 'arbejdsmøde' med Søren Pind. Mødet resulterede i, at de drak 20 snaps og fem fadøl, og regningen lød på 1.095 kroner, hvoraf de 781 kroner gik til alkohol.

Det var medierne ikke sene til at gribe, og siden da har Lars Løkke Rasmussen fået et ry som en "rigtig fadbamse".

Men da Jarl Friis Mikkelsen onsdag aften konfronterer statsministeren med hans ry, tager Lars Løkke Rasmussen det langt fra som en spøg. Han afslører, at han faktisk næsten aldrig drikker fadøl.

- Der er ingen, der tror på det, men jeg drikker næsten aldrig øl, siger Lars Løkke Rasmussen i programmet 'Min Store Dag' på TV 2 CHARLIE.

Faktisk fortæller Lars Løkke, at omdømmet som en ølglad politiker skader ham i det daglige arbejde.

- Det er en af de der myter, som bare opstår, bedyrer Lars Løkke Rasmussen og fortsætter:

- Det giver mig store praktiske problemer, at jeg har fået det image. Normalt når man skal holde et foredrag, så får man blomster eller vin, men af en eller anden grund, så synes folk, det er sjovt at give mig nogle øl.

Her kan Jarl Friis Mikkelsen ikke holde masken.

- Jeg ville da bare være stolt over at få det i stedet for blomster, griner han.

- Ja, så kan du få nogle af mine, joker Lars afsluttende.

Hver onsdag følger Jarl Friis Mikkelsen en stor dansker i programmet 'Min Store Dag' på TV 2 CHARLIE på en dag, som betyder meget for vedkommende. Se hele programmet onsdag aften klokken 21.45 eller på TV 2 PLAY, efter programmet er sendt.