Kendte

'Millionæren på bistand' på nye eventyr: - Det bliver sjovt, men ikke nemt

Eksmillionæren har erkendt, at det er svært at finde en bolig i København, når man er på integrationsydelse. I nyt program søger hun ud af hovedstaden

Optagelserne til et helt nyt tv-program er så småt begyndt, og det er en gammel kending, der er hovedpersonen. Eks-millionæren Anne Mette Beckmann skal nemlig i en ny programserie undersøge og opleve Danmark - uden for hovedstadsområdet. 

Målet er at finde frem til, om Anne Mette Beckmann vil kunne bo andre steder end pulserende København. Og hun glæder sig:

- Det bliver spændende at opleve Danmark en helt ny måde og møde søde nye mennesker, fortæller hun.

Selvom Anne Mette Beckmann er dansker, så har hun boet en lang række år i udlandet. Blandt andet i Frankrig og Portugal. Derfor er der mange steder i Danmark, hvor hun enten ikke har været eller også besøgte sammen med sine forældre, da hun var barn.

Beder danskerne om hjælp

For at finde inspiration til, hvor hun skal tage hen, har hun bedt danskerne om hjælp på sin Facebookside. Her opfordrer hun folk til at skrive, hvis de har lyst til at vise deres by og hverdag frem for Anne Mette Beckmann og et tv-hold. Og hun afslører over for TV 2, at der allerede er kommet gode tilbud.

Anne Mette Beckmann har boet i København - uden at have et hjem - i omkring et år, og nu er hun kommet til den erkendelse, at boligsituationen måske bedst løses ved at søge ud af København. Tanken er både spændende, men også uhyggelig.

- I København har jeg mine venner, og det er her, tingene sker for mig, men jeg har ikke nogen bolig, så jeg er åben for andre steder i Danmark, siger Anne Mette Beckmann og fortsætter:

- Men jeg har min tvivl, for jeg føler, at jeg hører til i København. Men det kan jo være, at jeg kan lide det.

Nej tak til landet

Det er især tanken om at skulle bo i en lille landsby, der virker skræmmende på Anne Mette Beckmann.

- Jeg kan simpelthen ikke se mig selv på landet. Det er det sidste, jeg vil. Det siger jeg formentlig nej til. Jeg ville dø af depression, for jeg er vant til verden. Jeg er et verdensmenneske.

Alligevel er hun indstillet på at opleve alle steder i landet med et åbent sind. For det kan jo, som hun selv siger, være, at hun ombestemmer sig.

- Men det bliver ikke nemt.

Vestjylland trækker

Anne Mette Beckmann har i perioder boet på landet i både Sydfrankrig og Portugal, men det vil hun nødig sammenligne med landet i Danmark. Dog glæder hun sig til igen at opleve naturen og havet.

- Jeg kender ikke Sønderjylland særlig godt, så det område glæder jeg mig til at opleve, fortæller Anne Mette Beckmann og tilføjer:

- Skagen vil jeg selvfølgelig også gerne opleve igen. Det er jo blevet moderne, siden jeg var der som barn.

Derudover glæder Anne Mette Beckmann sig især til at opleve den jyske vestkysts flotte og stærke natur, Djursland og Fyn.

- Jeg kan godt lide jyder. De er søde, varme mennesker, som jeg holder meget af.

Programmets optagelser starter for alvor i maj og juni, så hvis du har lyst til at invitere Anne Mette Beckmann hjem til dig og vise hende din by og din hverdag, så skriv direkte til hende via hendes Facebookside.