Miss Universe efter Oscar-bommert: - Få jeres folk til at ringe til vores folk

Holdet bag Miss Universe var hurtigt ude at tilbyde Oscar-showet moralsk støtte.

Det, der bare ikke må ske, skete – da prisen for årets bedste film skule uddeles ved Oscar-showet mandag morgen dansk tid.

Efter en del tøven udråbte skuespillerne Warren Beatty og Faye Dunaway filmen ’La La Land’ som årets film.

Holdet bag filmen nåede at gå på scenen og starte en takketale, før en producer fra Oscar-showet afbrød dem og informerede dem om, at der var sket en fejl. I stedet gik den prestigefyldte pris til ’Moonlight’.

Prøvede ikke at være sjov

Warren Beatty tog ordet på scenen for at forklare, hvad der skete.

- Jeg åbnede konvolutten, og der stod Emma Stone, ’La La Land’ på. Det var derfor, jeg kiggede længe på den. Jeg prøvede ikke på at være sjov, sagde han.

Få jeres folk til at ringe til vores

Den officielle Twitter-profil bag skønhedskonkurrencen Miss Universe, var hurtigt ude at tilbyde Oscar-arrangørerne en hånd efter den utilgivelige fejl.

- Få jeres folk til at ringe til vores folk, vi ved, hvad I skal gøre, lød det med henvisning til, at Miss Universe tidligere blev ramt af en lignende skandale, hvor den forkerte vinder blev råbt op.

Se Miss Universe bommerten her:

Sidste år begik Miss Universe-værten Steve Harvey en brøler af rang, da han ved en fejl udråbte Miss Colombia som vinder i stedet for Pia Wurtzbach. Gense scenen her, der heldigvis ikke gentog sig ved kåringen af vinderen af Miss Universe 2016.

Flere andre kendte var hurtigt til tasterne, efter den historiske bommert:

Neil Patrick Harris, der selv er tidligere Oscar-vært, mener at have beviset for, at Warren Beatty havde fået fat i den forkerte kuvert.

Jeffrey Wright, som blandt andet er kendt fra serien Westworld, forudsiger en dyr barregning til Warren Beatty for bommerten:

Talkshow-værten Oprah Winfrey og musikeren John Legend valgte at fokusere på 'Moonlight', som overraskende vandt prisen for årets film.

Talkshow-værten Ellen Degeneres var imponeret over holdet bag 'La La Lands' reaktion på fejlen.

Største Oscar-fuck up nogensinde

Filmanmelder Ann Lind Andersen fulgte showet tæt på TV 2 og tøvede ikke længe, da hun skulle svare på, hvad det var vi lige havde set ske: 

- Det her er det største Oscar-fuck up nogensinde. Det er den største fejl nærmest i Awardshow-historien, siger hun i Go'Morgen Danmark.