Kendte

Shu-Bi-Dua-stjerne ramt af blodprop: - Jeg kæmpede og rullede rundt 

Den tidligere trommeslager i Shu-Bi-Dua, Bosse Hall Christensen, blev i denne uge ramt af en blodprop i hjernen.

Musikeren Bosse Hall Christensen var mandag i denne uge ude at lufte sin hund i skoven ved Fredensborg. 

Men fem minutters gang fra sin bil dejsede han pludselig om. 

- Så lå jeg på jorden og rodede rundt. Det var totalt mudret, for der var silende regn. Jeg kunne ikke komme op, og jeg kunne ikke finde ud af, hvad der var op og ned. Jeg kæmpede og rullede rundt, fortæller musikeren til TV 2.  

Efter ti minutter kom Bosse Hall Christensen endelig op at stå og kunne konstatere, at den var gal med højre arm. 

Jeg prøvede at række ud efter min bilnøgle i lommen, men armen var lam og jeg havde intet sprog.

Bosse Hall Christensen

- Jeg fandt ud af, jeg ikke kunne tale, da jeg ville berolige min hund Oskar, der jo var urolig. Jeg prøvede at række ud efter min bilnøgle i lommen, men armen var lam og jeg havde intet sprog, siger han. 

Bosse Hall Christensen havde tabt nøglen og besluttede at gå hjem. 

- Her gik det lidt bedre. Jeg tog et par trommestikker og prøvede af derhjemme. På det tidspunkt tænkte jeg, at der bare var tale om et ildebefindende.

Han valgte at ringe til lægen, hvor meldingen var klar: 'Du bliver bare siddende, der er en ambulance hos dig inden for tre minutter.' 

Der er lidt med korttidshukommelsen, men det er sgu ikke gået ud over finmotorikken

Bosse Hall Christensen

'Jeg har været svineheldig'

På sygehuset viste det sig, at Bosse Hall Christensen var ramt af en blodprop i hjernen. 

- Jeg blev scannet og fik noget medicin og i løbet af to døgn kunne jeg slet ikke mærke det længere. Jeg har øvet med gutterne og det går. Der er lidt med korttidshukommelsen, men det er sgu ikke gået ud over finmotorikken, siger musikeren, der allerede i weekenden skal ud at spille. 

- Jeg har været svineheldig, siger han selv. 

Bosse Hall Christensen var trommeslager i Shu-Bi-Dua fra 1973 til 1981. Han var desuden med til at stifte Shu-Bi-Dua. 

Derudover har han arbejdet som producer, tekstforfatter, og han har spillet i flere andre grupper, blandt andet Hardinger/Thorup. Han spiller for nuværende i Shu-bi or not Shu-bi, han dannede sammen med Claus Asmussen.