Quiz: Hvem er mest nøgen i 'Kurs mod fjerne kyster'?

I ugens udgave af Talkshowet Meyerheim blev familien fra 'Kurs mod fjerne kyster' blandt andet afkrævet svar på, hvem der er mest nøgen.

Mændene fra 'Kurs mod fjerne kyster' gæstede i denne uge Talkshowet Meyerheim, efter at de i juli kom hjem fra en jordomsejling. Her har brødrene Theis og Emil sejlet sammen i tre år, og Mikkel Beha Erichsen, konen og deres yngste søn, Alfred, har deltaget på nogle af distancerne.

Meyerheim spurgte blandt andet ind til, hvordan det er for Emil og Theis at komme hjem, og hvordan det er ikke være så tæt på familien længere.

Her blev der fneset lidt i hjørnerne. Theis bor nemlig stadig på båden Havana, som ligger klods op af hans mors og fars husbåd, og Emil er flyttet ud i familiens kolonihavehus i Sydhavnen. 

- Theis er ikke flyttet rigtig hjemmefra. Han har bare været ude og sejle en lille tur, og nu er han flyttet hjem igen, joker Mikkel Beha Erichsen i Meyerheims Talkshow.

Hvem er mest nøgen?

I familien Midé Erichsen kender de hinanden godt. De er derfor heller ikke i tvivl om, hvem der for eksempel er den største tudemarie, og hvem der oftest er nøgen.

Emil, Theis og Mikkel fik, i selskab med Meyerheim, mulighed for at lege den gamle leg, hvor Michael Meyerheim siger et udsagn, og så skal de tre sejlere vælge hvem, det passer bedst på.

I quizzen nedenfor, gætter du på, hvem de tre herrer mener, passer bedst på udsagnene.

Hvem er mest...