Kendte

Erotisk film trækker tv-vært og andre mødre i Babybio

Det er ikke kun de sene forestillinger af lummerfilmen "Fifty Shades", der trækker fulde huse. Også Babybio er godt besøgt af mødre og børn.

Hvis man har haft skyklapperne skruet godt og grundigt på, så har man måske ikke lagt mærke til, at den samfundsaccepterede husmor-erotikfilm 'Fifty Shades' har fået en efterfølger, der netop nu har premiere over hele verden. 

I Danmark hitter filmen stort, hvor flere end 50.000 har købt billet til filmen, som er en stigning på 25 procent i forhold til forgængeren.

'Fifty Shades - I mørket' samler op fra den sidste film og byder nu op til mere S/M og bondage, omend den får en meget hård medfart af de danske filmanmeldere.

Men man behøver ikke liste ind til de sene forestillinger for at se filmen, der også vises til arrangementet Babybio, hvor reglerne lempes, og mødre kan tage babyerne med i biografen. Rækker af barnevogne parkeres i foyeren, hvor ansatte holder øje med de sovende børn.

- Jeg var blevet inviteret i bio til at se 'Fifty Shades'. Det er jo genialt tænkt rent marketingsmæssigt, at man ser sådan en film, og så mon ikke om der kommer en ny baby om ni måneder, siger Cecilie Hother til TV 2.

TV 2-værten fik dog ikke set så meget af den lumre film, da hun måtte løbe frem og tilbage til sin datter Ellinor.

- Det er en mærkelig, men fantastisk måde at være i biografen på. Man må snakke og larme. Alt er tilladt. Det er vigtigt, så man kan sidde og hygge sig i biografen uden at tænke over, om ens barn græder eller kravler rundt, siger hun.

'Fifty Shades - I mørket' har i dag torsdag premiere over hele landet.