Landmanden Claus viste kæresten frem på den røde løber

Claus fra 'Landmand søger kærlighed' viste stolt sin kæreste, Mai, frem til Reality Awards.

Hun er smuk og yngre end Claus, så det kan næsten ikke blive bedre. I programmet 'Landmand søger kærlighed' lagde Claus nemlig ikke skjul på, at både udseende og alder betyder en del for ham.

Han føler sig nemlig betydeligt yngre end sine 44 somre.

Derfor er det jo dejligt, at hans kæreste Mai blot er 29 år. Hun arbejder til dagligt som social og sundhedsassistent.

Parret har været kærester siden høst - altså siden august - og Mai er flyttet ind på Claus' gård, der ligger uden for Skive. Her har hun blandt andet fået sine heste med.

- Jeg er vant til at bo på landet, så det er helt fint, fortæller Mai på den røde løber ved Reality Awards, der løb af stablen fredag aften i København.

Her var Claus nomineret i to kategorier - 'Årets TV-øjeblik' for da Claus inviterede Gitte og Marianne til at lave flødeboller, men flødebolle-skummet endte mest i munden på dem alle tre. Og 'Årets Bemærkning' for da han sagde i et af de første programmet, at 'der ikke findes impotens, kun grimme kællinger'. Citatet var dog fra en film, så han kan ikke selv tage æren for det.

Hvad med børn?

Flere af de fremmødte journalister til Reality Awards stillede det store spørgsmål: Skal I have børn sammen?

Men Claus kvitterede med, at han er alt for gammel til at få børn.

- Men mine børn er vilde med hende, så det er jo dejligt.

Claus har to børn fra sit tidligere ægteskab, og det måtte altså lægge øjne og øre til lidt af hvert, da deres far medvirkede i 'Landmand søger kærlighed'.

Pinlig far

Da programmet kørte på tv, fortalte Claus til TV 2, at hans børn havde forbudt ham at græde og kysse på tv. Men der blev nu alligevel delt en masse kys ud i programmet.

Og heldigvis tog børnene det pænt:

- De sidder bare og slår sig selv på lårene af grin. Jeg tror, de synes, det er fint… måske lidt pinligt.