Eks-millionæren fik kontakt med 19-årig på Facebook - nu bor hun hos ham

Anne Mette Beckmann mangler stadig et sted at bo. Heldigvis har hun fået husly af 19-årige Christopher.

- Det går op og ned.

Ja, det er efterhånden blevet standardsvaret fra den tidligere millionær Anne Mette Beckmann, som vi blandt andet kender fra programmet 'Millionær på bistand'.

Og det var også det svar, hun gav, da TV 2 fredag aften mødte hende til Reality Awards, hvor programmet var nomineret til en pris.

For der er ikke mange penge at rutte med, og lejlighederne er dyre i København. Men heldigvis forbarmede en ung fyr sig over hende og tilbød husly og ikke mindst godt selskab.

- Vi svinger godt, så det går meget godt, siger Christopher, der i aftes var med på den røde løber til Reality Awards.

Anne Mette Beckmann synes også, at løsningen er aldeles hyggelig, når hun nu ikke har sit eget hjem.

- Når så kæresten kommer på besøg, så tager jeg et andet sted hen, for lejligheden er ikke så stor, siger hun og griner.

Det er ikke lang tid siden, at Anne Mette Beckmann kunne fortælle, at en stor del af hendes vennekreds er skiftet ud. En del gamle venner har trukket sig lidt tilbage, og heldigvis er en masse nye venner trådt til med støtte og hjælp.

Blandt andre Christopher på 19 år.

- Vi fik kontakt gennem Facebook. Efter jeg hørte hendes historie, følte jeg bare, at jeg blev nødt til at hjælpe, fortæller han til TV 2.

Anne Mette Beckmann er lykkelig for sine nye bekendtskaber:

- Det er engle, der kommer fra himlen - fuldstændig uventet.

Hun savner stadig Portugal og kan ikke afvise, at hun en dag flytter tilbage til landet, når pengene en dag rækker til det.