Årgang 0

Teenagerne fra ’Årgang 0’ fortæller om deres mest pinlige øjeblikke

En shoppetur, en fest og en romantisk chat. Deltagerne fra 'Årgang 0' fortæller om deres mest pinlige øjeblikke.

Det er ikke altid nemt at være teenager når hele Danmark kigger med.

Det kunne Rachel, Christian og Stephanie fortælle, da de tirsdag aften deltog i en live chat på tv2.dk.

Hver især huskede de tilbage på det pinligste øjeblik i deres ’Årgang 0’ karriere. Og alle øjeblikkene er til deres store rædsel faktisk kommet med i programmerne.

- Jeg hader det klip så meget

Stephanie Van der Watts pinligste øjeblik var en akavet shoppetur med hendes mor.

Fakta om 'Årgang 0'

Produktionsselskabet Easy Film fik over 300 henvendelser, da man i 1999 søgte efter ”gravide” familier, som ville have deres liv skildret på tv i de næste 18 år.

Fem familier blev udvalgt og havde kun dét til fælles, at de fik et barn i begyndelsen af år 2000.

’Årgang 0’ følger børnene til de bliver voksne, og er samtidig en fortælling om det danske samfund, mens det udvikler sig i begyndelsen af det 21. århundrede.

Christian i Aarhus kom først med i tv-serien i 2008 som erstatning for en af de oprindelige deltagere, Mathilde fra Østerbro. I 2016 trak Emma fra Tarm sig fra serien.

- Det pinligste var dengang min mor stadig boede i Sverige, og hun ville have mig med ud at købe BH’er. Og min mor hun blev bare ved med at sige, den måde jeg tester det på, det er ved, at jeg hopper, griner Stephanie Van der Watt og fortsætter:

- Og jeg har altid syntes, at det var så pinligt, og det kom rent faktisk med (i programmet red.), at min mor siger ’du skal bare hoppe, for at se om den passer’, og jeg hader det klip så meget.

Mega akavet

For Christian Elhauge skete den pinligste episode i denne sæson.

- Det var nok da de (filmholdet red.) var med til den der fest. Det synes jeg virkelig var pinligt, siger han og uddyber:

- Det var bare mega akavet. Og det er jo noget tid siden, så det var lige, da jeg var begyndt at drikke.

Her refererer Christian til at filmholdet var med til en fest hos en af hans klassekammerater, og at det var pinligt at have dem rendende.

En fyr fra et andet land

Rachel Elleby husker tilbage på en oplevelse, hvor der var en fyr involveret, som sit mest pinlige øjeblik.

Ligesom Christian var det pinligste også i denne sæson, hvor Rachel havde gang i en Skype samtale med en fyr fra et andet land.

- Pludselig gik det med, at vi var kærester og sådan noget lignende, og dengang var der noget mellem os, men det fadede ud (løb ud i sandet red.), allerede fem dage efter, og jeg har ikke snakket med ham i flere måneder nu, så… nok mere akavet end pinligt, siger Rachel Elleby.