Badehotellet

TV 2 afslører: Her er de nye skuespillere i Badehotellet

Tirsdag blev det afsløret, hvilke nye skuespillere der tjekker ind på 'Badehotellet'.

En lang række nye gæster tjekker i den fjerde sæson ind på 'Badehotellet'. 

Det blev offentliggjort på et pressemøde tirsdag. Mødet med pressen blev afholdt i de lokaler, hvor selve serien er optaget.

Blandt de nye skuespillere er blandt andet Preben Kristensen, der spiller rollen som Sophus Poulsen - Hr. Weyses skuespilskollega, der havde en finger med i spillet, da Hr. Weyse (Jens Jacob Tychsen) blev fyret fra teateret.

Ellers får vi fornøjelsen af at møde lillesøsteren til Fie (Rosalinde Mynster), der bliver spillet af Mia Helene Højgaard.

Henrik Birch spiller rollen som Arne Kokholm, der er nabo til badehotellet. Louise Fribo spiller rollen som Sophus Poulsens kone, Bette Poulsen - der desuden er Hr. Weyses første kone, og som også til stor frustration for Hr. Weyse tjekker ind på badehotellet.

Birthe Neumann får selskab af sin mand i den kommende sæson. Paul Hüttel - kendt fra blandt andet 'Matador' og 'Pyrus' - spiller nemlig rollen som lægen Hans Henrik Ploug, der i sin tid på hotellet bruger tid med de to søstre fru Fjeldsø og Lydia.

I mindre roller kommer vi i løbet af den fjerde sæson af 'Badehotellet' desuden til at møde Peter Ganzler som reklamechefen Holger Scharff og Anne Bergfeld som grev Ditmars kusine Mitzi fra Tyskland.

Den fjerde sæson af 'Badehotellet' har premiere d. 23. januar klokken 20 på TV 2 og snigpremiere d. 16. januar på TV 2 PLAY.

Ny sæson - nye tider

Badehotellet er skrevet af de to forfattere Hanna Lundblad og Stig Thorsboe.

Den fjerde sæson af 'Badehotellet' starter i år 1931. Tobaksfabrikant Frigh og fru Alice er flyttet ind uden børn i håb om at gøre op med fortidens spøgelser.

Grev Ditmars mor, grevinde Anne-Grethe har planer for sin søns fremtid, og disse planer involverer en slægtning fra Tyskland.

Der er som altid meget at holde styr på denne sommer på Andersens Badehotel. Også for pigerne i køkkenet, Otilia, Edith og Martha, og Fie, der oveni ansvaret for hotellet, også skal tage sig af sin 17-årige lillesøster Ane.

Men som fru Fjeldsøs altid optimistiske søster Lydia spår i tarotkortene:

- Det bliver en god sommer, om end med visse forhindringer.

Se flere billeder fra den kommende sæson af 'Badehotellet' nedenunder.