Anders har friet - Torben fandt ringen

Anders har friet til sin thailandske kæreste, Don. Tvillingebroren, Torben, har fundet ringen, og snart skal de to brødre skilles ad for første gang.

Anders har ventet i flere år på det rette øjeblik. Han har tænkt over det længe og grundigt, og han har besluttet, at denne aften, på denne restaurant, ved dette bord, er det helt rigtige øjeblik. Tvillingebroren, Torben, har fundet ringen og sammen er de taget på restaurant med Anders’ kæreste, Don.

Anders rejser sig pludseligt fra stolen og roder i sin rygsæk. Don kigger en smule uforstående over på ham, men vender sig til sidst om og taler videre Torben.

Endelig finder Anders, hvad han leder efter og sætter sig igen på stolen ved siden af Don. Han prikker hende i siden.

Helt uvidende om hvad der i vente vender hun sig om og bliver mødt af en rød rose med en dinglende guldring og ordene:

- You wanna marry?

Overraskelsen forplanter sig i hendes ansigt, og da det går op for hende, at Anders netop har friet til hende, bryder tårerne og grinene frem.

Sådan sidder de begge. Omfavnende, grinende, lykkelige. På en restaurant i Thailand. Sammen med Torben.

Brødrene skal flytte fra hinanden

Tvillingerne Anders og Torben Petersen har boet sammen hele livet. Men snart vil det være forbi. Efter adskillige hentydninger fra kæresten, Don, har Anders nemlig friet til hende, og planen er, at hun og Anders skal bo for sig selv, når de er blevet gift.

Men indtil da må de nøjes med at besøge hinanden. Sidste år boede Don sammen med tvillingebrødrene i Holstebro i et par måneder. Torben, der fortsat er single, synes bestemt ikke, det var underligt, at have brorens kæreste boende.

- Det var sådan set ikke så mærkeligt. Det gik egentlig stille og roligt, fortæller han i 'Go' aften Danmark', og forklarer yderligere, at han ikke følte sig udenfor.

Anders selv forsøgte da også at tage hensyn til sin bror, mens kæresten var på besøg.

- Jamen så måtte vi jo smutte ind i soveværelset og hygge os lidt en gang imellem, forklarer han.

Don elsker køkkenet

For Don er livet i Danmark på mange måder anderledes end livet i Thailand. Og noget af det, hun er mest begejstret for i huset i Holstebro, er køkkenet.

- Derovre (Thailand, red) sidder hun jo bare på gulvet og laver maden. Nu har hun jo lige pludselig et rigtigt bord og et komfur og opvaskemaskine, siger Anders, der sammen med Torben er enig i, at Don er god til at lave mad.

Se hele frieriet allerede nu på TV 2 PLAY eller mandag aften klokken 20.00 på TV 2.