Her er Anders' frieri ved at gå i vasken på grund af Torben

"Hvis du vil have noget gjort rigtigt, så gør det selv," lyder ordsproget. I Anders og Torbens tilfælde, var det ekstra sandt, da Anders skulle fri.

Måske kender du det. Du står med en virkelig vigtig opgave, men du ikke er sikker på, hvem du tør betro den til, for nogle gange, bliver det kun gjort rigtigt, hvis du gør det selv. 

Det har muligvis været en af overvejelserne for tvillingen, Anders Petersen, da han skal fri til sin kæreste Don.

I tre nye programmer følger TV 2 tvillingerne Anders og Torben Petersen i deres nye eventyr. Et eventyr, der i program nummer to, fører de to mænd til Thailand, hvor Anders vil fri til sin store thailandske kærlighed Don.

Torben blev sendt i byen for Anders, da der skulle købes ring til Anders' thailandske udkårne. Men at sætte sin bror til at handle ind til frieriet, var lige ved at ødelægge det hele.

Da Anders og Torben Petersen ankommer til Thailand, bliver de taget imod af Anders kæreste, og fra da af bruger de tre de fleste af døgnets timer sammen. Særligt Anders og Don er uadskillelige, men det hæmmer Anders i at udføre sin plan om at købe en forlovelsesring til sin kæreste.

Derfor sender han sin bror Torben på indkøb.

Anders er ikke tilfreds

Men her sker en sjælden brist i kommunikationen mellem de to brødre. Torben kommer nemlig hjem med en hel bukket blomster i stedet for den ene rose, som Anders har instrueret ham i at købe.

- Det var en kommunikationsbrist mellem os, hvor jeg troede at Torben havde fået noget at vide, som det viste sig, at han ikke lige havde hørt siger Anders Petersen i 'Go' morgen Danmark' mandag.

I programmet kan man se, at de to brødre trods alt tager den med ro. Man kan dog klart fornemme, at Anders langt fra er tilfreds.

- Vi skulle kun bruge en enkelt blomst, siger Anders, da han ser buketten som Torben er kommet hjem med.

I programmet kan man se, hvordan de to brødre, efter en del overvejelse, får snakket sig frem til, at de simpelthen klipper en rose ud af buketten, så Anders kan få det, som han vil have det.

Rosen og Don bliver taget under armen, og de tre begiver sig til den restaurant, hvor frieriet skal foregå.

Om ringen på rosen gav pote, kan ses i snigpremiereren af afsnit to på TV 2 Play.