Star Wars-stjerne i bedring efter hjerteanfald

Carrie Fisher blev ramt af et hjerteslag på et fly fredag den 23. december, og måtte tilbringe juleaften på hospitalet i kritisk tilstand.

Nu fortæller hendes bror, Todd Fisher, at hendes tilstand er blevet bedre, og at hun er ikke længere er i kritisk tilstand. 

Det siger han til Associated Press.

Han vil dog ikke uddybe hendes tilstand og siger, at de endnu ikke ved, hvorfor hun fik et hjerteslag.

Straks kørt til hospitalet

Hjerteanfaldet skete ifølge flere amerikanske medier på et fly kort før landingen i Los Angeles International Airport. Herfra blev Fisher straks kørt til hospitalet UCLA Medical Center og lagt i respirator.

Den amerikanske skuespillerinde blev verdenskendt som prinsesse Leia i den originale "Star Wars"-trilogi, som har været et kulturfænomen siden udgivelsen i årene fra 1977 til 1983.

Carrie Fisher har ofte talt og skrevet om et mangeårigt stofmisbrug og psykisk sygdom.

Carrie Fisher arbejdede sammen med skuespilleren Mark Hamill på de tre første Star Wars-film. Han sendte sent fredag aften en hilsen til hende på Twitter.

Rigtig mange andre sender også deres hilsner til 'Prinsesse Leia'.

Misbruger af stoffer

Igennem interviews i årenes løb har hun således fortalt om sin diagnose som bipolar og sin afhængighed af receptpligtig medicin og kokain, som hun har indrømmet, at hun tog under indspilningerne af "The Empire Strikes Back" fra 1980.