Badehotellet

Nu er premieredatoen fastlagt: Få et smugkig fra den nye sæson af 'Badehotellet'

Badehotellet er tilbage 23. januar klokken 20 på TV 2 og TV 2 PLAY. Få et smugkig fra den nye sæson her.

1.623.000 seere så i februar sidste afsnit af 'Badehotellet', og allerede da vidste de, at de kunne glæde sig til en fjerde sæson af serien

Og nu er premieredatoen på den kommende sæson så lagt fast. Mandag den 23. januar klokken 20 kan seerne landet over nemlig tænde for TV 2 og opleve et gensyn med de folkekære karakterer på 'Badehotellet'. 

- Stig og Hanna og hele holdet bag 'Badehotellet' har endnu engang overgået sig selv og lavet en helt forrygende sæson, som vi glæder os til at dele med alle, fortæller Katrine Vogelsang, fiktionschef på TV 2. 

Forrige år lå premieren på 'Badehotellet' mellem jul og nytår, men fordi TV 2 gerne vil vise hele sæsonen uden afbrydelser, har man valgt at igangsætte serien, når EM i herrehåndbold er færdig med at vise kampe mandag aften.

- I de tre foregående år har ’Badehotellet’ været nødsaget til at holde en uges sendepause i løbet af sæsonen på grund af EM- eller VM-håndbold, og det har været til irritation for mange seere. Derfor prøver vi i år en anden fremgangsmåde – nemlig først at indlede sæsonen efter håndboldkampene og til gengæld sende ’Badehotellet’ hver uge uden afbrydelser, forklarer Katrine Vogelsang. 

'Badehotellet' har premiere på TV 2 mandag 23. januar klokken 20 på TV 2 og allerede mandag 16. januar på TV 2 PLAY

Få et smugkig fra den kommende sæson øverst i artiklen, mens du herunder kan se en række billeder fra fjede sæson samt læse, hvad den byder på for karaktererne på 'Badehotellet'. 

Grosserer Madsen i form af Lars Ranthe har lovet sin søde kone, Therese spillet af Anne Louise Hassing, at holde ferie i år, men når der byder sig en god forretning til, holder han sig naturligvis ikke tilbage.
Hr. og fru Aurland spillet Peter Hesse Overgaard og Cecilie Stenspil er også på Badehotellet i år. Ligesom skuespilleren Hr. Weise i form af Jens Jacob Tychsen, der efter bortvisningen fra teatret fået kæmpe succes i filmens verden.
Det lykkeligt nygifte par, Amanda (Amalie Dollerup) og Max (Anders Juul) har svært ved at holde sig fra hinanden. Rollefordelingen er også plads: Max arbejder på tegnestuen, mens Amanda går hjemme og passer ham. Kan det være mere perfekt?
Fru Andersen spillet af Bodil Jørgensen har efter sygdom trukket sig lidt tilbage og har overladt den daglige drift til Fie i form af skuespillerinden Rosalinde Mynster.
Stamgæsterne flytter ind for sommeren, men også nye kommer til, og så rykker 30'ernes krise stadig faretruende tættere og tættere på hotellet.

Den fjerde sæson af 'Badehotellet' starter i år 1931. Tobaksfabrikant Frigh - Bjarne Henriksen -  og fru Alice - Anette Støvelbæk - er flyttet ind uden børn i håb om at gøre op med fortidens spøgelser.

Grev Ditmars spillet af Mads Wille mor, grevinde Anne-Grethe spillet af Benedikte Hansen har planer for sin søns fremtid, og disse planer involverer en slægtning fra Tyskland.

Der er som altid meget at holde styr på denne sommer på Andersens Badehotel. Også for pigerne i køkkenet, Otilia, Edith og Martha, og Fie, der oveni ansvaret for hotellet, også skal tage sig af sin 17-årige lillesøster Ane, der spilles af Mia Højgaard.

Men som fru Fjeldsøs altid optimistiske søster Lydia - spillet af Birthe Neumann og Sonja Oppenhagen - spår i tarotkortene:

- Det bliver en god sommer, om end med visse forhindringer.