Årgang 0

'Årgang 0'-Stephanie med overraskende juleplaner: Mor og far sammen igen

Stephanie van der Watt afslørede familiens planer for juleaften, da hun onsdag aften ankom på den røde løber til 'De største øjeblikke' i Operaen.

16-årige Stephanie van der Watt, der er kendt som en af hovedpersonerne i dokumentarserien 'Årgang 0', var traditionen tro blandt gæsterne på den røde løber til optagelsen af 'De største øjeblikke' i Operaen i København.

Her ankom hun sammen med sin mor, Christina, og sin tre år yngre lillesøster Isabella, og de afslørede familiens noget overraskende planer for juleaften.

- Vi skal holde jul hos mor og har faktisk lige fået at vide, at vores far skal faktisk også holde jul med os, så vi holder jul med både far og mor og hele søskendebanden, siger en glad Stephanie til TV 2, og hendes mor afbryder.

- Og fars kæreste, og fars kærestes søn, lyder det fra Christina Siquenza Bomholt, som har boet tæt på sine døtre og eksmanden Christian van der Watt, siden hun flyttede tilbage til Danmark fra Sverige i 2015. Se videoklip øverst.

Det er således første gang i mange år, at hele familien fra Slagelse er samlet for at fejre juleaften. Faktisk er det så mange år siden, at Stephanie ikke kan sætte nøjagtigt årstal på:

- Jeg kan simpelthen ikke huske det, indrømmer hun over for TV 2.

New York-tur var højdepunkt

På spørgsmålet om, hvad Stephanie synes om året, der snart er gået, svarer hun straks:

- Jeg synes, 2016 er gået rigtig, rigtig hurtigt, lyder hendes umiddelbare vurdering.

Men ved nærmere eftertanke - og lidt hjælp fra mor Christina - husker hun en af de oplevelser, der var "fedest" i 2016.

- Jeg var jo i New York i april måned, og det var superfedt. Vi hyggede os bare og havde en god uge derovre, hvor vi så en masse ting og prøvede alt muligt nyt, fortæller hun om mor-datter-turen i foråret.

Nytåret fejres hjemme

Selv om Stephanie nu er blevet en stor teenager, der er glad for at feste ude, er hendes tilknytning til familien så stærk, at hun helst vil fejre nytåret i hjemlige rammer.

- Nytårsaften holder jeg hos far med nogle venner. Og så hygger vi os lidt, lyder det fra den modne 'Årgang 0'-darling.

I den kommende sæson af 'Årgang 0' kan seerne få nærmere indblik i Stephanies oplevelser i 2016, ligesom kameraerne fortsat følger Rachel Ellebye, der p.t. er på udvekslingsophold i Argentina, og Christian Elhauge i Aarhus. Det fjerde 'Årgang 0'-barn, Emma Josefsen fra Tarm, har efter et års pause besluttet endegyldigt at forlade programmet.

'TV 2 016: De største øjeblikke' vises torsdag d. 29. december kl. 20.00 på TV 2 , og tirsdag d. 3. januar kl. 20.00 er der sæsonpremiere på 'Årgang 0: År 17'.