GO'

Louise Wolff i ny rolle som mor: Det skal min datter hedde

For en måned siden blev TV 2-værten Louise Wolff mor til en lille pige.

Den 38-årige Louise Wolff er netop blevet mor, og i dag viste hun datteren frem, da hun og kollegaerne fejrede 'Go' morgen Danmark's 20-års fødselsdag. 

Hun er godt hjemme i rollen som vært for TV 2's morgenprogram, mens hun langsomt er ved at vænne sig til rollen som mor også.

Hun skal hedde Billie.

Louise Wolff

- Hele min verden er anderledes nu. Det er dejligt at se, at min arbejdsplads ligner sig selv, for der er så meget, der ændrer sig, når man får sådan en lille baby. Jeg glæder mig til at komme tilbage, men jeg er slet ikke færdig med at kramme mit lille pus endnu og vænne mig til at være mor, siger Louise Wolff.

Hende og kæresten er netop blevet enige om, hvad den lille ny skal hedde. 

- Hun skal hedde Billie, ikke som drengenavnet Billy, men ligesom den amerikanske sanger og musiker Billie Holiday, forklarer Louise Wolff. 

Hun har taget både datteren og kæresten, lysdesigner Jonas Bøgh, med på arbejde i dagens anledning. 

- Billie ligger og sover omme bag ved. Når vi er ude, så sover hun altid som en engel. Når vi er derhjemme og godt kan bruge en time mere på øjet, så er hun frisk, siger Louise Wolff.

Louise Wolff er vant til helt faste rutiner, og hun er ved at vænne sig til, at det nu er datteren, der sætter dagsordenen. 

- Jeg kan slet ikke planlægge og time dagen mere. Jeg er vant til, at min dag er planlagt ned til minutter, men nu må jeg bare overgive mig til, at ingen tider holder mere. Jeg kan planlægge at gå ud af døren, men halvanden time senere er jeg stadig ved at skifte ble eller gøre klar, siger Louise Wolff, der endnu ikke har afklaret, hvor lang en barsel hun holder, inden hun vender tilbage på skærmen.