Vild med dans

'Vild med dans'-triumf var kun et skridt på vejen: Nu går Sarahs helt store drøm i opfyldelse

I fredags dansede hun sig til sejren i 'Vild med dans'. Men nu tager Sarah Mahfoud boksehandskerne på igen - og springer ud som professionel bokser.

Én efter én har hun slået konkurrenterne ud af dansegulvet i løbet af efteråret, og i fredagens store 'Vild med dans'-finale knockoutede hun sig sammen med partneren Morten Kjeldgaard helt til tops i danseprogrammet.

Men nu viser det sig, at 27-årige Sarah Mahfoud har vundet langt mere end et dansetrofæ i 'Vild med dans'. For programmet medfører nemlig også, at hun nu får sin helt store drøm opfyldt: at blive professionel bokser.

Den store danske boksepromotor- og manager Mogens Palle, der tidligere har haft store navne som Mikkel Kessler, Mads Larsen og Johnny Bredahl i sin stald, har nemlig skrevet kontrakt med den 27-årige bokser. Det betyder, at hun i det nye år skal bokse sit livs første kamp som professionel. 

- Da jeg sagde ja til at være med i 'Vild med dans', var det også med håbet om, at det måske kunne åbne nogle døre. Og det har så vist sig at være tilfældet. Mogens Palle har set mig i programmet og har desuden set min boksning på nettet. Han ser nogle muligheder i mig, og det er da mega fedt, siger Sarah Mahfoud til TV 2.

Se Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard danse freestyle i videoen øverst og se Sarah Mahfouds reaktion lige efter sejren i videoen her.

Sarah Mahfoud: Det er så vildt det her

Går efter titel som verdensmester

Sarah Mahfoud har tidligere vundet tre danmarksmesterskaber og to nordiske mesterskaber som amatørbokser, men nu skal hun altså for første gang til at tjene penge på sin allerstørste passion. Og ambitionsniveauet er - ligesom i 'Vild med dans' - tårnhøjt.

- Jeg er da lidt nervøs, for nu er det nu, det gælder, og alting ligger for fødderne af en. Men jeg vil gøre mit allerbedste, og jeg satser på at blive verdensmester forholdsvis hurtigt. Det kunne da være mega blæret, siger Sarah Mahfoud med et grin.

Hvor indbringende boksningen bliver, tør Sarah Mahfoud endnu ikke spå om, men hun håber på, at hun en dag vil kunne leve af det. Det afhænger dog især af, hvor mange sponsorer der vælger at støtte op om hende. Derfor beholder hun fortsat sit job som sosuassisent i Hørsholm Kommune - et job som hun i øvrigt også har passet under efterårets 'Vild med dans'.

Ud over økonomien er der især én anden ting, der adskiller amatør- og professionel boksning - nemlig, at man på professionelt plan bokser uden hjelm. Til spørgsmålet om, hvorvidt hun ikke er bange for at få smadret sit ansigt, svarer Sarah Mahfoud hurtigt:

- Det har jeg slet ikke tænkt over... Jeg skal nok flytte mig.

Mandag morgen besøgte Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard 'Go' morgen Danmark', hvor de blandt andet afslørede, hvilket ritual de havde, inden de gik på gulvet hver fredag under 'Vild med dans'. Se dem gøre deres ritual i videoen her.

Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard afslører, hvad de altid gjorde, inden de gik på gulvet under 'Vild med dans'.