Jennifer Aniston afslører: Ingen af os kunne lide temasangen i ’Venner’

Introsangen til 'Venner' har en særlig plads i manges hjerter - dog ikke hos skuespillerne fra tv-serien, afslører Jennifer Aniston nu.

"So no one told you life was gonna be this waaaay".

Sådan lyder de første linjer fra den legendariske introsang til tv-serien 'Venner'. En sang, der nok vækker gode minder hos de fleste, der fulgte Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe og Joey i 90'erne.

Men nu har skuespilleren Jennifer Aniston smidt lidt af en bombe for de fleste fans. I et interview mandag aften i 'The One Show' på BCC fortalte hun nemlig, at sangen ikke var særlig populær hos skuespillerne.

- Ingen brød sig rigtig om temasangen. Vi synes, at det hele var lidt underligt, at man skulle danse rundt i springvandet, men vi gjorde det alligevel, forklarede hun, ifølge Huffington Post, i programmet.

Knuste fans

Det chokerede angiveligt værten Alex Jones - og efterfølgende er Anistons udmelding om 'I'll Be There For You'-sangen heller ikke faldet i god jord på de sociale medier.

Twitter har en bruger skrevet:

- Jennifer Aniston har lige sagt, at ingen fra castet bag 'Friends' kunne lide temasangen eller dansen i springvandet, og nu er er mit liv ødelagt, skriver brugeren Erin.

Ser stadig gamle afsnit

47-årige Jennifer Aniston forklarer dog i programmet, at forholdet til introsangen ikke smitter af på hendes kærlighed til tv-serien.

Ligesom mange fans kan hun nemlig heller ikke stoppe med at se et afsnit, når hun først er gået i gang.

- Jeg kan ikke lade være være. Først prøver jeg at finde ud af, hvilken episode det er, og så bliver man suget ind i nostalgien, siger hun, ifølge The Indenpendent, i tv-interviewet.