Vild med dans

Mille Dinesen indtager finalen med vild rekord: Jeg er lamslået

Skuespilleren Mille Dinesen og partneren Mads Vad er klar til finalen i årets 'Vild med dans'.

- Jeg er paf, og jeg er lamslået, og jeg er mundlam. 

Sådan lød det fra skuespilleren Mille Dinesen, da det fredag aften stod klart, at hun og partneren Mads Vad står i årets store 'Vild med dans'-finale, som afvikles næste fredag i Forum Horsens.

- Jeg skal lige finde ud af, det er det, der egentlig sker, sagde 'Rita'-skuespilleren til TV 2.

Fuldstændig uvirkeligt

Det var takket være seerne, at parret klarede sig videre fra fredagens semifinale. For efter hele tre danserunder lå Mille Dinesen og Mads Vad nemlig sidst hos dommerne. Men seerne ville det altså anderledes end dommerpanelet og sendte i stedet skuespillerkollegaen Laura Bach og hendes partner, Michael Olesen, ud af 'Vild med dans'.

- Lige siden 'Vild med dans' flyttede finalen til Horsens, har jeg drømt om at få lov til at stå i Horsens med det kæmpe publikum og lave den finale. Og nu skal jeg det sammen med Mille, og det er helt vildt. Det er fuldstændig uvirkeligt. Jeg har det som om, jeg ikke inde i min egen krop, sagde Mads Vad efter programmet.

Se hele interviewet med Mille Dinesen og Mads Vad i videoen øverst og se deres cha-cha-cha fra semifinalen i videoen her.

Der er kun tre par tilbage i 'Vild med dans'- vi er nemlig nået til semifinalen, og der er hård kamp om finalepladserne.

Ældste kvinde i finalen nogensinde

Det er tredje gang, Mads Vad danser sig hele vejen til finalen i 'Vild med dans'. I 2010 vandt han sammen med tv-værten Cecilie Hother, og i 2013 sejrede han nok engang med den tidligere bordtennisspiller Mie Skov.

Næste fredag står han der så igen. Og denne gang altså sammen med Mille Dinesen, som med sin finaledeltagelse faktisk sætter ny 'Vild med dans'-rekord. 

Med sine 42 år er Mille Dinesen nemlig den ældste kvindelige nydanser i en 'Vild med dans'-finale nogensinde - og den næstældste finalist overhovedet efter tv-handymanden Erik Peitersen, der var 49 år, da han dansede sig til en andenplads i den allerførste sæson af danseprogrammet tilbage i foråret 2005.

I finalen har tv-seerne bestemt, at Mille Dinesen og Mads Vad skal danse salsa, ligesom der også venter en showdans - og så naturligvis den berømte freestyle-dans. 

- Vi vil helst ikke sige for meget, for det skal være en overraskelse. Men jeg kan godt sige feeest, lød det fra Mille Dinesen.

I finalen møder Mille Dinesen og Mads Vad Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard.

Se finalen i 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2 - og se alle tidligere udsendelser på TV 2 PLAY.

Se Mille Dinesen og Mads Vads slowfox og deres reaktion efter de første danse i semifinalen i videoerne her.

Der er kun tre par tilbage i 'Vild med dans'- vi er nemlig nået til semifinalen, og der er hård kamp om finalepladserne.
Mille Dinesen og Mads Vad synes, det har været hårdt at lære tre danse til aftenens program.