Vild med dans

Laura og Michael ude af 'Vild med dans': Jeg ville være et skarn, hvis jeg forlangte mere

Skuespillerinde Laura Bach og partner Michael Olesen er ude af 'Vild med dans'.

Efter en lang og nerveprirrende semifinale i 'Vild med dans' blev det til et sørgmodigt farvel til skuespiller Laura Bach og partner Michael Olesen.

På trods af, at de lå på en andenplads efter dommernes stemmer, blev det ikke til en finaleplads til parret.

Til stor ærgrelse for Michael Olesen, der med en finaleplads havde stået i sin første 'Vild med dans'-finale nogensinde. Og endda med hende, han har kaldt "sin bedste dansepartner nogensinde". 

- Det ville jo have været stort at stå i finalen til hans 10 års jubilæum, og vi havde den vildeste freestyle planlagt. Men med det sagt, så føler jeg jo faktisk, at vi er gået hele vejen. For vi skal jo også være med på fredag, sagde Laura Bach til TV 2 umiddelbart efter afgørelsen.

Men på trods af, at det blev til et farvel, så tog Laura Bach det hele med oprejst pande. 

- Mit mål var jo, at jeg skulle komme her og lære at danse. Og jeg har danset. I fire måneder med Michael, der er så vanvittigt dygtig, sagde hun. 

- Og det har du saftsuseme også lært, supplerede Michael Olesen. 

Se Laura Bach og Michael Olesens umiddelbare reaktion efter afgørelsen øverst i artiklen og parrets to danse fra semifinalen i videoerne nedenunder. 

Der er kun tre par tilbage i 'Vild med dans'- vi er nemlig nået til semifinalen, og der er hård kamp om finalepladserne.
Se et sammenklip af alle Michael Olesen og Laura Bachs danse i 'Vild med dans'.

Laura Bach var udemærkert godt klar over, at konkurrencen i 'Vild med dans' er hård. Derfor er hun også glad for, at hun har fået lov til at komme så langt som semifinalen. 

- Så man skulle da være et skarn, hvis man forlangte mere.

- Jeg er okay. Det er jeg virkelig. Jeg synes, at det her har været fuldstændig fantastisk, og der har været så meget godt og så meget kærlighed. Og det er jeg rigtig glad ved i livet.

Kunne have nået finalen for første gang

Michael Olesen kunne i aften være gået videre til sin første finale i 'Vild med dans' nogensinde. Sådan gik det ikke.

- Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt, at man ikke skal stå i en finale i Horsens med freestyle og alle de der ting. Det kunne jo have været mega, mega fedt, sagde Michael Olesen. 

- Men når det så er sagt, så står jeg med en følelse af, at vi simpelthen ikke kunne have gjort det bedre. Og alt, hvad vi havde aftalt og lovet hinanden, det lykkedes. Vi havde lovet hinanden at give slip, vi havde lovet hinanden at have det sjovt, vi havde lovet hinanden at nyde det, og vi havde lovet hinanden at være i det. Og det lykkedes bare til punkt og prikke. 

Se et sammenklip af Laura Bach og Michael Olesens bedste øjeblikke i 'Vild med dans' i videoen nedenunder. 

Det blev Laura og Michael, der måtte forlade konkurrencen i denne omgang. Vi ser tilbage på deres bedste øjeblikke.

Gode venner

Laura og Michael er gennem de sidste fire måneder kommet utroligt tæt på hinanden. Og som Laura forklarer det, så har de skullet springe en masse led over i forhold til, hvordan man normalt bliver venner. 

- Vi har jo skullet springe over sådan noget som høflighed og 'hvad for nogle søskende har du?'. Det har bare været direkte ind til benet, sagde Laura Bach. 

- Det her er det år, hvor jeg har udviklet mig allermest. Lige pludselig fik jeg en partner, som mindede meget om mig selv, og der kiggede vi på hinanden og sagde: 'hvordan kan vi få det her til at fungere topoptimalt?'. Og det har gjort, at jeg har lært en masse om mig selv. Både gode og dårlige sider. Og det kan jeg tage med mig, sagde Michael Olesen. 

I 'Vild med dans'-finalen næste fredag står Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard over for Mille Dinesen og Mads Vad.