Vild med dans

Kjolekiks, krampe og kram med Robbie: Stem på det største øjeblik fra årets 'Vild med dans'

13. sæson af 'Vild med dans' går på hæld. Vi ser tilbage på nogle af de mest mindeværdige øjeblikke fra sæsonen. Hvilket synes du er størst?

Der er blevet danset lige knap 100 danse, der er blevet grint i store mængder - og der er også blevet fældet nogle tårer undervejs.

Årets udgave af 'Vild med dans' har ligesom de foregående budt på adskillige imponerende danse og store tv-øjeblikke. Særligt, det, der er sket helt uventet, er måske det, der har efterladt det største indtryk.

Vi har samlet nogle af sæsonens mest mindeværdige øjeblikke - ud over selve dansene - i videoen herover, og herunder kan du stemme på, hvilket øjeblik, du synes, har været det mest uforglemmelige.

Afstemning

Hvad har været det mest mindeværdige øjeblik fra 'Vild med dans' i år?

Store øjeblikke du ikke så på tv

Ud over de store øjeblikke, der er sket på direkte tv fredag aften, har der også været nogle helt særlige øjeblikke fra generalprøverne, som afvikles fredag eftermiddag.

I uge seks, hvor Lene Beier og Frederik Nonnemann skulle danse quickstep. var Lene Beier blevet skadet under en prøve tidligere på dagen og kunne derfor ikke deltage i generalprøven. For at Frederik Nonnemann ikke skulle danse rundt på gulvet alene, sprang veninden - og konkurrenten - Mie Martha Moltke til uden overhovedet at kende koreografien.

Se Mie Martha Moltke danse en improviseret quickstep med Frederik Nonnemann til Hansons 'MMMBop' her.

Lene Beier var skadet og kunne ikke danse under fredagens generalprøve. Derfor sprang Mie Martha Moltke til i sidste øjeblik.

Ved generalprøven til sidste uges kvartfinale var det så Mie Martha Moltkes egen partner, Thomas Buttenschøn, der blev skadet og måtte sidde over i den wienervals, parret skulle danse sammen med Mille Dinesen og Mads Vad.

Dermed måtte Mie Martha Moltke gennemføre wienervalsen uden Thomas Buttenschøn, og selve dansen - og det, at hun gik på gulvet alene - rørte værtinden Sarah Grünewald i sådan en grad, at hun efterfølgende brød sammen i tårer

Se klippet med en rørt Sarah Grünewald og den særlige tre-personers wienervals i herunder.

Vild med dans-vært Sarah Grünewald brød grædende sammen under generalprøven, efter Mads Vad, Mille Dinesen og Mie Martha Moltke havde danset wienervals.
Mie Martha Moltke måtte danse alene under generalprøven i wienervalsen med Mille Dinesen og Mads Vad, da Thomas Buttenschøn kort forinden havde vredet om på foden.