Kendte

Er du enig? Her er verdens mest sexede mand

Han er verdens bedst betalte skuespiller, og nu kan samme mand også kalde sig 'verdens mest sexede mand'.

Tidligere har det været stjerner som David Beckham, Brad Pitt og George Clooney, der er blevet kåret som årets mest sexede mand.

Men i år har magasinet People givet titlen til Hollywood-skuespilleren og den tidligere wrestler Dwayne Johnson - også kendt som The Rock. Og den nyhed modtog den 44-årige skuespiller med stor begejstring.

- Jeg sagde: "Det er fantastisk". Og så gik det op for mig, hvor cool og spændende, det er. Og så tænkte jeg "Wow, jeg har mere eller mindre nået mit højdepunkt. Jeg er ikke sikker på, hvor det skal bære hen nu." Jeg har nået alt, nu er der ikke mere at komme efter, siger han til People. 

Peger selv på sin humor

Dwayne Johnson har blandt andet spillet actionhelt i film som 'Hercules' og 'The Fast and the Furious'-filmene. Men faktisk blev han først kendt som en succesfuld wrestler - det var her, han fik navnet 'The Rock'.

Når den pumpede skuespiller selv skal pege på, hvorfor han er sexet, nævner han dog ikke sine muskler som en afgørende faktor. 

- Det handler om humor. Og ikke at forsøge at være sexet, men bare være cool og selvsikker i dine film. Jeg tror, mange af mine fans oplever, at der er en direkte linje mellem manden på skærmen og manden væk fra skærmen, siger Dwayne Johnson i interviewet med People.

Verdens bedste betalte skuespiller

Udover titlen som 'verdens mest sexede mand' kan Dwayne Johnson også prale med at være verdens bedste betalte skuespiller lige nu. Det viser magasinet Forbes' liste over bedst betalte mandlige skuespillere fra august.

Ifølge magasinet tjener Dwayne Johnson nemlig op mod 64,5 millioner dollars om året. Og den stigende indtjening skyldes blandt andet, at han har haft gang i flere projekter i 2015 - blandt andet en kommende 'Baywatch'-film, hvor han skal spille rollen som Mitch Buchannon.

Med så meget succes vil mange måske have svært ved at holde benene på jorden. Men spørger man Dwayne Johnson, så er det hans kæreste, Lauren Hashian, deres 11 måneder gamle datter, og hans 15-årige datter fra et tidligere forhold, der gør, at han bevarer jordforbindelsen.

Dwayne Johnson sammen med sin kæreste Lauren Hashian på den røde løber til en premiere i Hollywood tidligere i november.