Kendte

Amalie kysser med Jonatan Spang på tv: - Han kysser da meget godt

Amalie Szigethy springer ud som skuespiller i tv-serien 'Lillemand'.

Amalie Szigethy har haft et år fyldt med første gange. Hun er blevet mor for første gang i juli. Og så har hun nu prøvesmagt livet som skuespiller for første gang. Det sker i det kommende afsnit af TV 2 ZULU-serien 'Lillemand'.

Her kan du se mere 'Lillemand'

'Lillemand' bliver sendt hver mandag aften på TV 2 ZULU. Du kan altid fange snigpremieren på TV 2 PLAY.

Hun får ovenikøbet lov til at kysse med både en komiker og en radiovært i de få minutter, hun er med.

- Det var rigtig sjovt at være med. Men også lidt grænseoverskridende, for det skal jo ligne, at vi er til ZULU Awards. Men i virkeligheden foregik det jo på et diskotek klokken ti om morgenen. Og det er altså lidt vildt at kysse en mand, du ikke kender, ti minutter efter du er stået op, fortæller Amalie Szigethy.

Den tidligere realitystjerne skulle både kysse radiovært Huxi Bach og Jonatan Spang, hvor sidstnævnte både har skrevet tv-serien 'Lillemand' og spiller hovedrollen, som en version af sig selv i serien.

Kyssede 15 gange

I 'Lillemand' spiller Jonatan Spang som sagt en version af sig selv. Og det gør en lang række af de andre gæsteroller i serien også. Linda P, Torben Chris og resten af landets komikere. Og nu også Amalie Szigethy, der også skulle spille en version af sig selv.

Han kysser da meget godt, men jeg tror, vi kyssede 15 gange, før den sad i skabet.

Amalie Szigethy

- Jeg synes, det var lidt underligt, at jeg skulle spille mig selv. Men det er jo en overdrevet Amalie. Den Amalie, som folk tror, jeg er udadtil. Altså den Amalie, der siger nogle dumme ting, lyder det.

Og så skulle hun tage kysse-scenen med Jonatan Spang om ret mange gange.

- Han kysser da meget godt, men jeg tror, vi kyssede 15 gange, før den sad i skabet, fortæller Amalie Szigethy, der yderligere også skulle presse et par kys med Huxi Bach ind. Hvorfor, må du se 'Lillemand' for at finde ud af.

En drøm at komme lidt væk fra reality

Rollen er Amalie Szigethy første rigtige job som skuespiller. Og hun lægger ikke skjul på, at det er noget, hun meget gerne vil udforske fremover.

- Det er jo en drøm at komme lidt væk fra reality. Det har altid været meningen, at jeg gerne ville spille nogle roller. Det er min store passion, fortæller Amalie Szigethy.

Den kommende skuespiller sagde da også 'ja' med det samme, da hun fik tilbud rollen - også selvom hun var seks måneder gravid på daværende tidspunkt.

- Jeg er jo lidt rundkindet i serien, griner hun.