Kendte

Kræftramt Beverly Hills-stjerne hyldes af kollega efter genforening: Kæmp som Brenda

Brenda og Kelly er bitre rivaler i tv-serien Beverly Hills, men virkelighedens Shannen Doherty og Jennie Garth støtter hinanden. Scanpix

Skuespilleren Shannen Doherty blev sidste år ramt af brystkræft. Nu rækker en særlig seriekollega ud til hende ved Beverly Hills-reunion.

Som Brenda og Kelly var de bitre rivaler i tv-serien Beverly Hills, hvor de kæmpede om Dylan. Men virkeligheden støtter Shannen Doherty og Jennie Garth hinanden i svære perioder. 

For nylig fortalte Shannen Doherty åbent, at hun var ramt af brystkræft og delte samtidig flere billeder af sit forløb som kræftpatient. Nu rækker Jennie Garth ud med en rørende besked til sin seriekollega.

- Til min sjælesøster Shannen Doherty - den stærkeste kvinde, jeg nogensinde har kendt. Før følte jeg mig truet af din vilkestyrke, i dag beundrer jeg den. Du har lært mig at tale åben og ikke være bange for min udstråling. Jeg er så taknemmelig for at være venner med dig. Særligt "den gamle mig". Det bedste venter stadig derude for os på denne sindssyge rejse. Jeg elsker dig, skriver Jennie Garth. 

Gik glip af Beverly Hills-reunion

Beskeden slog hun søndag op på sin Instagram-profil til et billede med teksten 'Kæmp som en Brenda'.

Henover weekenden har stjernerne fra 'Beverly Hills 90201' været genforenet ved et event i Chicago - dog uden deltagelse fra 'Brenda Walsh'.

Ifølge udenlandske medier deltog Shannen Doherty ikke, da hun for nylig har gennemgået et længere forløb med kemoterapi, og i slutningen af oktober også blev sat i strålebehandling.

Det rørende budskab er dog ikke gået forbi Shannen Doherty, der også har delt billedet på sin Instagram-profil med teksten:

- Jeg er så stolt af dette venskab og af den fælles resepkt og beundring, som vi har for hinanden, skriver hun.

Har mistet venner efter sygdommen

Shannen Doherty har tidligere åbent fortalt, at sygdommen har vist hende, hvilke venner hun egentlig kan stole på.

- Kræft afslører alle løgne i dit liv. Den afslører, hvem der ikke rigtigt er der for dig, og hvem der virkelig er der for dig, sagde hun for en uge siden ved 'American Cancer Society' , hvor hun modtog en pris for sit mod til at stå frem og fortælle om sit kræftforløb.

Herunder fortæller Beverly Hills-stjernen, hvordan sygdomsforløbet har påvirket hende:

Ifølge Shannen Doherty har kræften gjort hende til et bedre menneske.

Beverly Hills-genforening i Chicago

Luke Perry (Dylan McKay), Jennie Garth (Kelly Taylor), Tori Spelling (Donna Martin), Jason Priestley (Brandon Walsh) og Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman) var blandt de stjerner, der var samlet til REWindCon i Chicago i weekenden.

Her blev 80'erne og 90'ernes bedste underholdning fejret - og det benyttede Beverly Hills-stjernerne til at fejre deres genforening på de sociale medier.

Herunder er det Ian Ziering (Steve Sanders), der har lagt et billede op, hvor han er med på Facetime:

Vincent Young (Noah Hunter), der i serien var kærester med Donna, har også lagt et billede op med Jason Priestley (Brandon Walsh) og Christine Elise McCarthy (Emily Valentine):

Og herunder har Christine Elise McCarthy lagt et vaskeægte reunion-billede op: