Vild med dans

Olesen efter ti år i 'Vild med dans': Hun har været min bedste dansepartner

Michael Olesen var fuld af roser til sin dansepartner Laura Bach, efter parret fredag aften dansede sig i semifinalen i 'Vild med dans'.

Det er otte år siden, han stod der sidst.

Men nu er Michael Olesen der så igen - i en semifinale i 'Vild med dans'. Denne gang sammen med skuespilleren Laura Bach.

Og selvom den erfarne danser, der i år deltager i programmet for tiende gang, har danset med markante kvinder som Mette Blomsterberg, Camilla Bendix og Anne-Grethe Bjarup Riis - som han nåede semifinalen med i 2008 - så er han alligevel ikke i tvivl om, at Laura Bach er noget helt særligt.

Michael Olesens historik i 'Vild med dans'

  • 2007: 7. plads med Anne Louise Hassing
  • 2008: 3. plads med Anne-Grethe Bjarup Riis
  • 2009: 4. plads med Lisa Lents
  • 2010: 6. plads med Dicte
  • 2011: 8. plads med Pia Allerslev
  • 2012: 4. plads med Camilla Bendix
  • 2013: 6. plads med Mette Blomsterberg
  • 2014: 7. plads med Line Kruse
  • 2015: 7. plads med Karen Mukupa
  • 2016: Foreløbig 3. plads med Laura Bach

- Det bedste (ved at være i semifinalen, red.) er næsten at få lov til at være det med Laura, som er blevet min rigtig gode ven. Virkelig, virkelig gode ven. Jeg tror ikke, jeg har haft en bedre dansepartner i 'Vild med dans', det tror jeg virkelig ikke, selvom jeg har haft så mange fantastiske dansepartnere.

- Og jeg glæder mig så meget til, det bliver knaldhårdt i træningslokalet. Men vi skal danse i semifinalen. Det er helt vildt, sagde en jublende lykkelig Michael Olesen til TV 2 efter fredagens program.

Se interviewet med Laura Bach og Michael Olesen i videoen øverst og se deres argentinske tango, som de fik 36 point af dommerne for, i videoen her.

Se Laura Bach og Michael Olesen i en argentinsk tango

Vil knokle "fuldstændig vildt meget"

Michael Olesen og Laura Bach gik videre til semifinalen efter en nervepirrende omdans mod Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltke. En omdans, som førstnævnte altså vandt.

Således er de nu kun én danserunde fra at stå i den store finale, og de kommer derfor til at træne hårdere end nogensinde i den kommende uge, forsikrer Laura Bach.

- Der kommer til at ske det, at jeg får meget ondt i mine ben, men med et stort smil på, fordi vi skal give den gas. Og det skal vi, fordi folk er dygtige. Niveauet er så hamrende højt, at den eneste måde, man kan gøre sig fortjent til at komme i finalen på, er ved at knokle fuldstændig vildt meget. Mere end vi nogensinde har gjort før, sagde Laura Bach efter programmet.

Ud over Laura Bach og Michael Olesen er også Mille Dinesen og Mads Vad samt Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard videre til næste uges semifinale.

Se 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2.

Se Laura Bach og Michael Olesens reaktion umiddelbart efter deres dans i videoen her.

Laura Bach er vild med den argentiske tango.