Vild med dans

Det så du ikke på tv: Sarah Grünewald brød ud i tårer

Værten Sarah Grünewald lod tårerne få frit løb under fredagens generalprøve i 'Vild med dans'.

Hun er med egne ord "en meget følsom pige".

Og hvor følsom, 'Vild med dans'-værtinden Sarah Grünewald er, kunne de, der overværede generalprøven på danseprogrammet fredag eftermiddag, opleve ved selvsyn.

For her brød den 32-årige tv-vært nemlig ud i tårer efter en helt særlig dans.

Da TV 2 fangede Sarah Grünewald efterfølgende forklarede hun:

- Hver fredag bliver jeg mindet om, hvor fantastisk et arbejde, jeg har. Jeg synes, det er en kæmpe gave at få lov til at arbejde med folk, der er så dygtige i deres fag. Nogle gange rammer det mig så bare ekstra meget, og lige i dag blev jeg så rørt, at jeg overhovedet ikke kunne styre det, sagde Sarah Grünewald og fortsatte:

- Jeg løber lidt hurtigt for tiden med en lille dreng derhjemme, med arbejdet og det hele, og så er det enormt rart at få så meget igen på sit arbejde, når man lægger så mange kræfter i det, som jeg gør. For jeg forsøger virkelig at gøre det så godt som muligt.

Se klippet fra generalprøven, hvor Sarah Grünewald begynder at græde, i videoen øverst.

Mads Vad måtte trøste Sarah Grünewald, da hun brød ud i tårer under fredagens generalprøve.

Buttenschøn vrikkede om - Mie måtte danse alene

Men hvad var det så for en særlig dans, der fik stemmen til at knække og øjnene til at løbe i vand hos Sarah Grünewald?

Jo, det var såmænd den wienervals, som Mille Dinesen og Mads Vad skulle danse med Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltke. "Skulle" - fordi Thomas Buttenschøn slet ikke deltog i dansen under generalprøven.

Den 31-årige sanger havde nemlig vrikket om under sin argentinske tango med Mie Martha Moltke og havde så store smerter, at han slet ikke kunne gå på gulvet igen. I stedet måtte han lægge sig og få is på sin fod. Derfor måtte Mie Martha Moltke gennemføre wienervalsen helt uden sin partner.

- Det, at hun gik ind og gjorde det på den måde... og hele den her wienervals, som jeg synes er en meget elegant og historisk dans oven i købet med et smukt nummer til, gjorde bare, at jeg blev revet med. Det var glædestårer, som jeg slet ikke kunne styre, forklarede Sarah Grünewald efterfølgende.

Se wienervalsen fra generalprøven - hvor Mie Martha Moltke danser uden Thomas Buttenschøn, men stadig med Mille Dinesen og Mads Vad - i videoen her.

Mie Martha Moltke måtte danse alene under generalprøven i wienervalsen med Mille Dinesen og Mads Vad, da Thomas Buttenschøn kort forinden havde vredet om på foden.

Mies pudsige generalprøve-danse

Selvom Thomas Buttenschøn altså sad over wienervalsen i generalprøven, så kæmpede han sig på gulvet til selve liveprogrammet. Desværre forgæves. For trods 33 point for den argentinske tango og efterfølgende 36 point for wienervalsen blev det den glade musiker og Mie Martha Moltke, der måtte forlade 'Vild med dans' i kvartfinalen.

Det er i øvrigt ikke første gang i år, at Mie Martha Moltke har en lidt pudsig oplevelse under en 'Vild med dans'-generalprøve.

For knap en måned siden kom tv-værten Lene Beier nemlig så galt af sted under en prøve, at heller ikke hun kunne danse under generalprøven.

Derfor måtte hendes dansepartner, Frederik Nonnemann, gennemføre deres quickstep på egne ben - lige indtil Mie Martha Moltke kom styrtende ind på gulvet i sidste øjeblik og helt impulsivt - og uden at kende koreografien - dansede med Frederik Nonnemann, så han ikke skulle danse alene.

Se Mie Martha Moltke og Frederik Nonnemanns quickstep i videoen her.

Lene Beier var skadet og kunne ikke danse under fredagens generalprøve. Derfor sprang Mie Martha Moltke til i sidste øjeblik.