GO'

Sofie Lassen-Kahlke havde tidlig debut: Mine børn skal vente

Sofie Lassen-Kahlke blev som barn et kendt ansigt i Danmark. Det skal hendes børn ikke være - i hvert fald ikke endnu.

Vi kender hende alle sammen fra 'Anja & Victor'-filmene, 'Krummernes Jul' og mange andre danske film og serier. 

Sofie Lassen-Kahlke fik sin tv-debut som 15-årig i børnefilmen 'Vildbassen', hvilket ledte hende videre til en rolle i julekalenderen. 

- Jeg gik i 1.g på gymnasiet på det tidspunkt, og dét at være vildt stolt over at være med i en julekalender, hvor jeg hopper rundt i nissetøj med en guitar, og så skabe en identitet i gymnasiet, det var meget svært, siger Sofie Lassen-Kahlke i 'Go' aften Danmark'.

Jeg har hele tiden haft et ekstremt behov for at opretholde mit normale liv

Sofie Lassen-Kahlke

En indre stemme

Skuespillerinden fortæller, at hun havde en indre stemme i sine tidlige år, som sagde, at hun skulle passe på sig selv efter hun blev et kendt ansigt og "allemandseje".

- Jeg har hele tiden haft et ekstremt behov for at opretholde mit normale liv og det var forvirrende, når det normale liv og det offentlige liv stødte sammen, siger hun. 

Det er netop erfaringen fra sin egen ungdom som kendt, der gør, at Sofie Lassen-Kahlke i dag er meget bevidst om, at der skal sættes grænser for familien for at bevare det normale liv. 

- Når det kommer til mine børn, så kan jeg godt reagere lidt voldsomt på bare en lille ting, hvis min mand eller veninder går over nogle grænser ved mit privatliv. Og nogle gange forstår de slet ikke, hvorfor min grænse blev overskredet. Men det er nok tilbage fra dengang, hvor jeg kunne sige noget, som pludselig kunne blive en kæmpe overskrift, siger hun.

Børnene må vente lidt

Sofie Lassen-Kahlke har en pige på to år og en dreng på fem år, og hun vil gerne støtte dem, hvis de vælger skuespilsvejen, men det skal dog ikke være nu.

Skuespillerindens børn skal være mere modne før de må stå foran kameraet

- Hvis de kom og spurgte nu om de måtte være med i film, hvor de ville blive kendte i hele Danmark, så ville jeg sige nej. De skal være ældre og vide hvad det indebærer. Jeg skal også være sikker på, at de er stærke nok til det, fortæller hun.