Vild med dans

Se de private billeder: Kan du genkende 'Vild med dans'-stjernerne som børn?

Kom med i 'Vild med dans'-deltagernes private fotoalbum og se billeder af dem fra lang tid før, de stod på dansegulvet hver fredag.

Vi kender dem fra tv-skærmen, fra radioen eller fra bokseringen.

Men de seneste måneder har vi set dem vise helt nye sider af sig selv på dansegulvet i 'Vild med dans'.

Skuespillerne Mille Dinesen, Mathias Käki og Laura Bach, musikeren Thomas Buttenschøn, tv-værten Lene Beier og bokseren Sarah Mahfoud har imponeret seerne med deres danseevner, og de står nu tilbage som de sidste seks nydansere i kampen om at vinde årets dansetrofæ.

Private billeder fra barndommen

Med deres deltagelse i 'Vild med dans' er de seks kendte ansigter og deres professionelle dansepartnere blevet fast indhold i ugebladene hver uge, hvor vi er blevet vant til at se dem i deres fineste puds.

Men hvordan så de seks tilbageværende nydansere og de seks professionelle dansere ud, inden de kom med i 'Vild med dans'? Inden de blev kendte ansigter? Ja, inden de overhovedet havde afsluttet folkeskolen?

Det kan du få svar på her i artiklen, hvor vi har fået lov til at offentliggøre barndoms- og ungdomsbilleder af de 12 tilbageværende dansere fra deres private fotoalbum. Hvor mange af dem kan du mon kende?

Gå på opdagelse i de private billeder herunder.

Lene Beier og Frederik Nonnemann

 Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltke

Mille Dinesen og Mads Vad 

Mathias Käki og Mille Funk 

Laura Bach og Michael Olesen 

Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard