Kendte

Dette 'Game of Thrones'-læk bekræfter populær fanteori

Et nyt læk fra optagelserne til den syvende sæson af den populære HBO-serie 'Game of Thrones' bekræfter populær fanteori.

SPOILER: Er du ikke opdateret med 'Game of Thrones'-serien eller ønsker du ikke at vide, hvad der formentlig kommer til at ske i den kommende syvende sæson, skal du ikke læse videre.

Der er næsten lige så mange 'Game of Thrones'-fanteorier, som der er karakterer i serien. Hvis ikke der er flere.

Nogle af teorierne har i løbet af de forrige sæsoner vist sig at være rigtige. For eksempel 'R+L=J'-teorien, som er spekulationerne om, at en af seriens hovedpersoner Jon Snow slet ikke var en bastardsøn af Ned Stark, som spiller overhovedet for en af seriens centrale familier. Det har man ellers troet siden første sæson af serien. 

I stedet viste det sig, at Jon Snow er søn af Ned Starks søster, Lyanna Stark, og en prins ved navn Rhaegar Targaryen, som er af den slægt, der sad på tronen i Westeros, inden familien blev slået ihjel af blandt andet Ned Stark, Robert Baratheon og Lannister-familien.

Billeder fra optagelserne af den syvende sæson af 'Game of Thrones'.

Billeder afslører optagelser

Og nu kan det altså være, at en anden og meget omtalt fanteori kan vise sig at være sand. For mens størstedelen af Targaryen-familien blev slået ihjel i krigen mod Ned Stak, Robert Baratheon og Lannister-familien, så overlevede søsteren til Rhaegar Targaryen, Daenerys Targaryen. 

Og mens serien har udfoldet sig, så har Daenerys Targaryen fået opbygget sig en massiv hær for at vende tilbage til Westeros og overtage tronen. Den populære fanteori går således på, at Daenerys Targaryen vil møde Jon Snow, der i realiteten er hendes nevø.

Og nu viser lækkede billeder fra optagelserne til den kommende syvende sæson, at de to rent faktisk mødes. I hvert fald er de at finde på samme filmset. Det viser dette lækkede billede fra optagelserne.

Billedet nedenunder er taget på settet for optagelserne til den kommende sæson. De er formentlig taget af professionel fotograf, der har fået tilladelse til at befinde sig på settet.

På billedet ser vi Kit Harrington i rollen som Jon Snow samt Liam Cunningham i rollen som sir Davos. De to er akkompigneret af det, der i høj grad ligner to medlemmer af Daenerys' dothrakiske hær.

Skuespilleren Kit Harrington i rollen som Jon Snow samt Liam Cunningham i rollen som Sir Davos under optagelserne til den syvende sæson af 'Game of Thrones'.

Det vil altså sige, at Jon Snow på et eller andet tidspunkt i den kommende sæson er i nærheden af en dothrakisk hær uden at være i livsfare. Og siden Daenerys er overhovedet til den hær, vil det være mærkeligt, hvis ikke de to mødes på et eller andet tidspunkt. 

Ifølge fanteorien vil Daenerys og Jon Snow slå sig sammen for at bekæmpe de white walkers, der vil forsøge at overtage Westeros. Og siden de repræsenterer is og Targaryen-familien i form af Jon og Daenerys repræsenterer ild, passer dette meget godt til George R.R. Martins titel på bøgerne: 'A song of ice and fire'. 

Træls, at man ødelægger den kommende sæson

Mens skuespilleren bag Jon Snow, Kit Harrington, ikke har adresseret lækket af billeder, så har Emilia Clarke, der spiller Daenerys Targeryen joket med lækket på dette instagrambillede:

Til gengæld er skuespilleren Nathalie Emmanuel, der spiller Daenerys tjeneste pige, Missandei, ikke tilfreds med, at man med lækkede billeder ødelægger den kommende sæson.