Kendte

Justin Biebers uvaskede mælkeglas sat til salg - og nogen har budt over en halv million

Superstjernen har spist aftensmad på en pub i England, og fans vil gå langt for at få fat i glasset, der rørte Biebers læber.

66.000 pund eller 551.000 kroner.

Et helt almindeligt uvasket glas med mælkerande står til en svimlende høj pris på auktionshuset eBays hjemmeside. 

Grunden til det enorme beløb er, at popfænomenet Justin Bieber angiveligt har drukket af glasset, da han for nylig spiste på en britisk pub. 

Er det et samleobjekt, du er interesseret i at få fingre i, skal du skynde dig - om få timer slutter auktionen, der har været undervejs en uges tid.  

I præsentationen på eBay står der følgende: 

- Jeg arbejder på Kings Oak Hotel, hvor Justin Bieber blev set spise aftensmad i går, og vi beholdt hans mælkeglas. Det er ikke blevet vasket! 

Sat til salg for 10 pund

Det er Amy Potter, souschef på pubben Kings Oak Hotel nord for London, der har sat det nu meget værdifulde glas til salg.

Hun fortæller til den lokale nyhedsside EssexLive, at det kom som en overraskelse for personalet, da popstjernen trådte ind af pubdøren torsdag 13. oktober for at spise aftensmad.

Justin Bieber turnerer i øjeblikket med sin 'Purpose World Tour'.

- Han var rigtig sød og nede på jorden og spurgte til os. Vi havde en generel snak om ishockey, og vi fortalte ham nogle spøgelseshistorier, for pubben er hjemsøgt - han blev omkring en time, siger hun. 

Efter kendisbesøget besluttede personalet at sætte mælkeglasset til salg på eBay - mest for sjov for at se, hvad det kunne indbringe.

Mindsteprisen lød på 10 pund eller 83 kroner sidste fredag, og med 82 bud fra 20 personer lyder auktionsbeløbet i øjeblikket på over en halv million kroner.

 Jeg forventede ikke noget så ekstremt i hele mit liv

Amy Potter, souschef, Kings Oak Hotel 

Det har været overvældende med de enorme bud og den store medieopmærksomhed, fortæller Amy Potter i en opfølgning til EssexLive. Men hun er samtidig skeptisk over for, om buddene kommer fra falske konti - derfor vil hun ikke forvente for meget, når auktionen slutter i eftermiddag. 

- Det er måske alt sammen falske bud, men lad os se, hvad der sker. Jeg satte det på for 10 pund, og jeg forventede ikke noget så ekstremt i hele mit liv, fortæller hun til nyhedssiden.

Personalet på pubben havde håbet på at hente penge nok hjem til at tage til en Justin Bieber koncert i fremtiden, men man kan få mange billetter for en halv million kroner. 

- De andre piger og jeg jokede og sagde, det kunne være fedt, hvis vi kunne få nok penge til at købe billetter til at se ham, næste gang han optræder i London, men nu ved jeg ikke, hvad jeg skal tro, siger Amy Potter til EssexLive.

10 procent af beløbet vil gå til en lokal dyrevelfærdsorganisation ifølge souschefen. 

Se auktionen her - den slutter fredag klokken 14.04.