Kendte

Justin Bieber beder fans om at dæmpe sig: - Det er så belastende

Popsangeren Justin Bieber har igen langet ud efter sine fans - denne gang ville han gerne have ro under en koncert.

Megastjernen Justin Biebers trofaste 'belieber'-fanskare har ry for at være særdeles begejstrede og højlydte - men nu er de mange skrig og hvin begyndt at gå popsangeren på.

I hvert fald bad teenageidolet publikum om at dæmpe sig under en koncert i Birmingham, England, tidligere på ugen. 

Jeg føler indimellem, at jeg ikke bliver hørt, og det er lidt frustrerende.

Justin Bieber

- Jeg værdsætter al kærligheden. Det er fantastisk. Men kan I vise det på en anden måde? Skrigeri er så belastende, sagde han blandt andet til de mange fremmødte fans. 

En række medier skriver om hændelsen, hvor den 22-årige canadiske sanger i en venlig, men bestemt tone beder publikum om at "slappe af" og gemme deres hvin til sangene, og ikke mens han taler mellem numrene. 

- Jeg føler indimellem, at jeg ikke bliver hørt, og det er lidt frustrerende. Når jeg taler, kan I så ikke lade være med at skrige af jeres lungers fulde kraft? 

Her kan du høre Justin Biebers 'irettesættelse' af publikum:

Nogle Twitter-brugere mente, at sangeren gik over stregen til koncerten:  

Hvis I virkelig er fans...

Det er ikke første gang, Justin Bieber vækker opsigt med sine reaktioner overfor fans. I august slettede han sin Instagram-konto, efter at han lagde billeder ud af sin nye kæreste og blev mødt med hadefulde beskeder.

- Hvis I virkelig er fans, så ville I ikke være så lede ved folk, jeg godt kan lide, lød det dengang fra Bieber til sine knap 78 millioner Instagram-følgere, hvilket også fik ekskæresten Selena Gomez til at blande sig i debatten.

Og sidste år udvandrede Justin Bieber fra en koncert i den norske hovedstad Oslo, fordi han mente, at den forreste del af publikum opførte sig uforskammet.

Det førte senere til, at både stjernen og pladeselskabet måtte komme med en undskyldning.  

- Desværre har det været en hård uge for mig, lange dage, ingen søvn, og det at skulle være 'på', som man siger, foran kameraer, fans m.m., skrev Justin Bieber dengang på sin Instagram-profil. 

- Jeg håndterer ikke altid tingene på den rigtige måde, men jeg er et menneske, og jeg arbejder på at blive bedre til at svare i stedet for at reagere.

Justin Bieber turnerer i øjeblikket med 'Purpose World Tour', og i begyndelsen af oktober optrådte han for 49.000 fans i Parken i København. 

Her fik han især kritik af anmelderne for ikke at synge live.  

Justin Bieber optrådte for et udsolgt Parken søndag aften, men hvis man skal tro anmelderne, var det ikke en mindeværdig koncert.