Kendte

Endelig bekræftet: Lukas Graham er blevet far

Efter flere spekulationer og indikationer er det nu offiecielt: Lukas Graham Forchhammer er blevet far til en lille pige.

Et tweet her, et instagram-post der. 

Indikationerne på, at musikeren Lukas Graham Forchhammer er blevet far, er nu endeligt blevet bekræftet. Det gør musikerens repræsentant over for det amerikanske Peoples Magazine. 

Dog var der inden da flere tegn på, at sangeren var blevet far. Blandt andet delte Lukas Graham Forchhammer følgende tweet d. 10. oktober.

Desuden delte kæresten Rillo følgende billede på instagram for tre dage siden. Billedet forestiller et par babyfødder, der meget vel kunne tilhøre parrets fælles barn.

Selvom nyheden om familieforøgelsen nu er officiel, vides det endnu ikke, hvad parret kommer til at kalde deres datter.

Blev tvunget til at offentliggøre graviditet

I et interview med magasinet Euroman i sommer fortalte Lukas Graham Forchhammer, hvordan han og kæresten Rillo gerne ville have holdt graviditeten for sig selv, men da historien blev opnappet af en ugebladsjournalist, valgte han selv at gå ud med nyheden i juni. 

 - Jeg kan godt lide at have kontrol. Kontrol betyder meget for mig, sagde Lukas Graham Forchhammer om beslutningen.

Jeg er rædselsslagen for alt, hvad der sker lige nu. Jeg er ved at miste mit liv og få et nyt. Måske er hinduismens snak om reinkarnation ikke noget, der sker, når du dør. Det sker i løbet af dit liv.

Lukas Forchhammer til Euroman

Til bladet sagde han desuden om sin kommende rolle:

- Jeg er rædselsslagen for alt, hvad der sker lige nu. Jeg er ved at miste mit liv og få et nyt. Måske er hinduismens snak om reinkarnation ikke noget, der sker, når du dør. Det sker i løbet af dit liv. Før var jeg søn, nu bliver jeg far. Før var jeg elev, nu er jeg lærer.