Kendte

Amerikansk tv-show driller Trump igen: Han mener selv at showet skal fjernes fra skærmen

Trump-kvinderne laver Beyoncés 'Lemonade' om til 'Melanianade' i ny sketch fra 'Saturday Night Live'. Sketchen er blevet delt over 13.000 gange.

Uden kvinderne i sit liv ville Donald Trump bare være 'ham med det mærkelige hår'.

Det er budskabet i en ny sketch fra det amerikanske underholdningsprogram 'Saturday Night Live', der både på programmets facebookside i skrivende stund er blevet delt 13.119 gange, ligesom den også bliver delt og liket på flere internationale mediers sider.

Jeg har skrevet det hele selv.

Cecily Strong som Melania Trump

I sketchen giver skuespillerinderne Cecily Strong, Emily Blunt og Vanessa Bayer Donald Trump hård medfart for hans sexistiske bemærkninger og handlinger mod kvinder med en sketch, der karikerer kvinderne i præsidentkandidatens liv. Det gør de i rollerne som Donald Trumps kone Melania samt døtrene Ivanka og Tiffany Trump.

Desuden er skuespillerne Kate McKinnon og Sasheer Zamata med i rollerne som henholdsvis kampagnelederen Kellyanne Conway og Donald Trumps 'eneste sorte ven' Omarosa Manigault. 

I sketchen udlever de fem deres indre Beyoncé, da sangerindens timelange visuelle musikvideo 'Lemonade' bliver til 'Melanianade' i parodien, der ændrer teksten i Beyoncé-hittet 'Sorry' til at handle om, hvordan Donald Trump tager alle kvinderne for givet.

Skuespilleren Alec Baldwin gør det som Donald Trump, mens skuespilleren Beck Bennett er uhyggelig god i rollen som Mike Pence (Donald Trumps vicepræsident-kandidat, red.), der på et tidspunkt må liste ud af bagdøren. Til sidst i sangen siger Cecily Strong som Melania Trump:

- Jeg har skrevet det hele selv, hvilkdet henviser til Melania Trumps plagiatskandale, hvor hun kopierede dele af Michelle Obamas tale under republikanernes nationale konvent. 

Se 'Saturday Night Live'-sketchen i videoen nedenunder.

Alec Baldwin som Trump

Alec Baldwin som Donald Trump dukker først op til sidst i videoen, hvor han på elegant vis portrætterer Donald Trump, der kalder på de fem kvinder og siger, at de skal skynde sig - hvorefter de adlyder. 

'Melanianade' er ikke den eneste sketch, hvori Alec Baldwin får lov til at spille rollen som Donald Trump. I en anden sketch i lørdagens udgave af 'Saturday Night Live' optrådte han nemlig som politikeren og forretningsmanden under en debat-sketch.

Den rigtige Donald Trump bryder sig - forudsigeligt nok - ikke om skuespillerens portrættering af ham. 

Han mener desuden, at programmet er i fuld gang med at udføre et karakterdrab på ham. 

Se Alec Baldwin i rollen som Donald Trump under debat-sketchen nedenunder.