Vild med dans

Se lige det angsigtsudtryk: Her sætter han rekord i 'Vild med dans'

Frederik Nonnemann dansede sig fredag aften blandt de syv sidste par i 'Vild med dans' – det har han aldrig prøvet før.

Det var på et hængende hår, at de overhovedet gik på dansegulvet fredag aften.

Men Lene Beier og Frederik Nonnemann klarede sig ikke alene gennem quicksteppen få timer efter, Lene Beier fik konstateret en fibersprængning i sin venstre side - de klarede sig også direkte videre til næste uges danserunde efter en sidsteplads hos dommerne.

- Vi var inde i studiet i pausen og lige gå dansen igennem igen, for vi var 100 procent sikre på, at det var en omdans til os, lød det fra Lene Beier efter 'Vild med dans' fredag aften.

Derfor var hun og partneren Frederik Nonnemann da også fuld af taknemmelighed til seerne over, at de sendte dem direkte videre uden en ekstra omgang quickstep.

Se øjeblikket, hvor Lene Beier og Frederik Nonnemann bliver råbt op til at gå videre, i videoen øverst - og se parrets quickstep her: 

Se Lene Beier og Frederik Nonnemann i en quickstep

Nonnemann aldrig nået så langt

Selvom resultatet efterlod Lene Beier "helt mundlam" af glæde, så var resultatet ekstra specielt for Frederik Nonnemann, der i år deltager i 'Vild med dans' for fjerde gang.

For første gang nogensinde er Frederik Nonnemann nemlig blandt de syv sidste par i 'Vild med dans', 

- Det er fantastisk, det er fantastisk. Jeg fik tårer i øjnene af glæde og så af chok, sagde en ekstatisk Frederik Nonnemann efter programmet.

Tidligere har Frederik Nonnemann opnået en 12. plads med radioværten Le Gammeltoft, en 9. plads med den tidligere badmintonspiller Tine Baun og en 8. plads med The Raveonettes-musikeren Sharin Foo.

Se Lene Beier og Frederik Nonnemanns reaktion lige efter de satte ny, personlig rekord med 15 point i videoen her:

Frederik Nonnemann afslører: Derfor fik Lene Beier en fiber