Vild med dans

Hov, hvad sker der? Forkert danser stjal rampelyset i dansen, du ikke så på tv

Frederik Nonnemann fik pludselig helt uventet hjælp, da hans partner Lene Beier ikke kunne danse med under fredagens generalprøve.

'Vild med dans' er i bund og grund en konkurrence med vindere og tabere. Det er ligesom hele konceptet.

Men tidligt fredag aften blev al snak og alle tanker om konkurrencelementet i det populære danseprogram for en stund sat fuldstændig ud af spil. 

Det skete i generalprøven forud for liveudsendelsen.

Her var tv-værten Lene Beier forhindret i at danse, da hun kæmpede med voldsomme smerter i sin venstre side efter en fibersprængning.

Det efterlod hendes professionelle partner, Frederik Nonnemann, alene på gulvet, da han for hele produktionens skyld blev nødt til at gennemføre parrets quickstep, så man kunne teste kameravinkler, lyssætning og musik.

Men i absolut allersidste øjeblik fik den 26-årige danser pludselig hjælp fra en helt uventet kant.

Konkurrenten viste storsind

Konkurrenten - men først og fremmest hans gode veninde - Mie Martha Moltke sprang nemlig ind på gulvet for at danse med Frederik Nonnemann, så han slap for at skulle tage hele dansen foran et fyldt tv-studie på egne ben.

Det var en både overrasket og overvældet Frederik Nonnemann, der kunne se Mie Martha Moltke komme ilende ind på dansegulvet, og selvom hun ikke kendte andet til koreografien, end hvad hun har set af små bidder i træningslokalerne i ugens løb, så kastede hun sig altså storsindet ud i quicksteppen, som skulle danses til Hansons 'MMMBop'.

Publikum under generalprøven jublede og klappede da også af det umage par, som flere gange freestylede under dansen.

Se Frederik Nonnemanns quickstep med Mie Martha Moltke i videoen øverst og se den rigtige version med Lene Beier fra selve liveprogrammet her:

Se Lene Beier og Frederik Nonnemann i en quickstep

Fredag aften endte i øvrigt lykkeligt for både Lene Beier og Frederik Nonnemann samt Mie Martha Moltke og partneren Thomas Buttenschøn. Begge par strøg ubesværet videre til næste uges danserunde.

Syv par er tilbage i årets dansekonkurrence. Se 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2 - og når det passer dig på TV 2 PLAY.