Vild med dans

Buttenschøn efter to måneder i 'Vild med dans': Jeg har slet ikke tabt mig

Sangeren Thomas Buttenschøn får ikke smidt nogle kilo, selvom han træner hårdt i 'Vild med dans'. Det er der en ganske logisk forklaring på.

Det er næsten lige så sikkert, som at Britt Bendixen har et par briller i håret; når man er med i 'Vild med dans', så går man ned i vægt.

Sådan er det da også for størstedelen af deltagerne i årets udgave af dansekonkurrencen. På nær sangeren Thomas Buttenschøn.

På trods af, at han lægger mere end 15 timer ugentligt i træningslokalet sammen med partneren Mie Martha Moltke, så bliver der altså ikke mindre af den 31-årige charmør.

Det afslørede han, da tv2.dk satte flere af 'Vild med dans'-parrene i stævne for at lege en klassisk bryllupsleg i anledning af, at programmet fredag aften fejrer kobberbryllup ved at være 12,5 sæson inde. 

Se bryllupslegen i videoen øverst og se Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltkes seneste dans, en samba, i videoen her.

Så er det tid til forførende toner og festlige rytmer. Hele Danmarks dansegulv syder, når der er latin-aften i 'Vild med dans'.

Spiser og spiser og spiser

Her skulle parrene løfte en herresko, hvis de mente, manden var det mest korrekte svar, og en damesko, hvis kvinden var det mest korrekte svar. Og på spørgsmålet om, hvem der spiser mest usundt af Thomas og Mie, svarede Buttenschøn selv:

- Det gør jeg. Jeg prøver på at spise alt, hvad jeg overhovedet kan, nu hvor vi har alt det her dansetræning. Alle de andre, jeg har snakket med, siger, de har tabt sig. Jeg har ikke tabt mig noget som helst. Jeg spiser og spiser og spiser, fordi jeg tænker, jeg ikke får chancen igen, siger han med et grin til TV 2.

Hos Julie Berthelsen og Marc Mariboe Christensen er det Marc, der har et svagt punkt for den usunde mad, og hos Mathias Käki og Mille Funk, er det også den unge mand, der må krybe til korset:

- Jeg hopper altid lige ind og får en kebab på vej hjem fra træning, siger han.

Se flere bryllupslege med parrene i videoerne herunder, hvor du blandt andet kan få svar på, hvem der mon sveder mest - og hvem der kysser bedst. Og husk så at se 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2.

Kom med i træningslokalet, når parrene leger en klassisk bryllupsleg.
Kom med i træningslokalet, når parrene leger en klassisk bryllupsleg.