Vild med dans

Mads Vad i panik to minutter før dans: Pressede jeg for hårdt på?

Mille Dinesens dansepartner, Mads Vad, kom for første gang i sin tid i 'Vild med dans' i tvivl om, hvorvidt han var gået over grænsen.

Det var noget af et sats at lade skuespilleren Mille Dinesen starte alene på dansegulvet under fredagens 'Vild med dans'.

Det erkendte både Mille Dinesen og danspartneren Mads Vad efter programmet. 

- Det har virkelig været en udfordring, lød det fra skuespilleren.

Hun blev presset til det yderste af sin dansepartner i denne uge, og kort før parret skulle gå på dansegulvet i en samba, blev Mads Vad også i tvivl om, hvorvidt det var for meget af det gode denne gang. 

- For første gang i mine år i 'Vild med dans' var jeg virkelig i tvivl om, jeg havde presset for meget på, sagde Mads Vad, der er med i programmet for 11. gang, til TV 2.

Lavede fejl igen og igen

Både han og Mille Dinesen nåede at panikke over dansen kort før, den skulle fremvises. 

- Vi stod seriøst to minutter, inden vi skulle på gulvet, ude på gangen, og Mille blev ved med at lave den samme fejl igen og igen, fortalte Mads Vad og indrømmede, at han pressede sin dansepartner til det yderste i denne uge: 

- Jeg ville så gerne se, hvad sker der, hvis jeg virkelig presser på. Kunne det være, at vi kunne være så heldige at komme op i toppen? Og så lykkedes det bare, så jeg er meget, meget glad, lød det fra danseren.

Herunder kan du se parrets samba, hvor Mille Dinesen starter dansen alene: 

- Jeg er så lykkelig

Faktisk gik det så godt for parret, at de endte med at få aftenens højeste point af dommerne: 26 point i alt, og så strøg de samtidig direkte videre til næste fredags program. 

- Det er vidunderligt. Jeg er så lykkelig og taknemmelig og glad. Det er meget, meget dejligt, lød det fra Mille Dinesen efter programmet.

Fredag måtte kokken Gorm Wisweh og dansepartneren Sofie Kruuses danse af efter en omdans mod Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltke.  

Se 'Vild med dans' fredag klokken 20 - eller gense det på TV 2 PLAY.  

Se Mille Dinesen og Mads Vads reaktion umiddelbart efter dansen i videoen her.

De er stolte af hinanden.