Vild med dans

Det så du ikke på tv: Her tager Julie fuldstændig fusen på sin dansepartner

Julie Berthelsen overraskede sin partner i 'Vild med dans', Marc Mariboe Christensen, med en helt særlig sang fredag aften.

At hun har en af de måske smukkeste stemmer på den danske musikscene, har Julie Berthelsen bevist adskillige gange, siden hun blev folkeeje i 'Popstars' for 14 år siden.

Men alligevel formåede den 37-årige sangerinde at overraske sin 'Vild med dans'-partner, Marc Mariboe Christensen, med sin stemme fredag aften.

For midt under et interview i programmet 'Vild med dans - backstage', der sendes live på tv2.dk i pausen inden afgørelsen i tv-programmet, brød Julie Berthelsen nemlig ud i sang til ære for sin partner.

Dagen forinden var Marc Mariboe Christensen fyldt 33 år, og det skulle naturligvis markeres med en fødselsdagssang på grønlandsk.

- Det er en hymne, det er en hyldest til en fødselar. Normalt er der to vers, og man rejser sig for dig og skåler og siger hurra. Men nu tager vi bare første vers, sagde Julie Berthelsen til sin dansepartner, inden hun begyndte på fødselsdagssangen 'Inuuissiortoq pilluarit'.

Se Julie Berthelsen synge fødselsdagssang for Marc Mariboe Christensen i videoen øverst.

- Årh, tænk at få lov til at lave sin hobby i et tv-program og så få Julie Berthelsen til at synge for sig... altså, hallo, sagde en overrasket Marc Mariboe Christensen efterfølgende.

Farvel til rund fødselar

Det var ikke kun Marcs fødselsdag, parret kunne fejre. For fredag aften satte de to nemlig ny personlig rekord, da de opnåede flotte 20 point fra dommerne for deres samba og samtidig strøg sikkert videre til næste uges danserunde.

Så er det tid til forførende toner og festlige rytmer. Hele Danmarks dansegulv syder, når der er latin-aften i 'Vild med dans'.

Knap så godt gik det for en anden 'Vild med dans'-deltager, der ligesom Marc Mariboe Christensen også fyldte år i torsdags.

Sofie Kruuse, der torsdag fyldte 40 år, endte nemlig med at blive sendt hjem af seerne sammen med sin partner, kokken Gorm Wisweh.

Otte par er nu tilbage i dansekonkurrencen. Se 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2 - og når det passer dig på TV 2 PLAY.

Så er det tid til forførende toner og festlige rytmer. Hele Danmarks dansegulv syder, når der er latin-aften i 'Vild med dans'.