Buttenschøn efter Gorms farvel: Jeg har mistet en af mine bedste venner

Godt nok overlevede han omdansen, men der var alligevel ingen smil at spore hos Thomas Buttenschøn efter fredagens 'Vild med dans'.

De fik masser af ros af dommerne og scorede 21 point for deres samba.

Det placerede dem på en fjerdeplads hos dommerne ud af de ni resterende par i 'Vild med dans' fredag aften. Men seerne endte alligevel med at sende Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltke i deres første omdans.

En "forfærdelig" oplevelse, fortalte Thomas Buttenschøn efter programmet til TV 2.

- Det handler om den oplevelse, folk fik derhjemme. Pointmæssigt lå vi jo fint, men at ligge der i midterfeltet er virkelig svært, så får man ikke rigtig nogle stemmer, tror jeg, sagde den 31-årige sanger.

Meget tæt med Gorm

Godt nok klarede parret sig videre til endnu en uge på dansegulvet, men det blev på bekostning af Gorm Wisweh og Sofie Kruuse. Og at det netop var dét par, der røg ud fredag aften, gjorde dybt indtryk på Thomas Buttenschøn.

- Det var virkelig slemt at skulle danse mod Gorm og Sofie. Siden "day one" har jeg været ret tæt med Gorm, og vi har haft det skide skægt sammen. Det er helt vildt ærgerligt at skulle sige farvel. Han er en af mine bedste venner i det her program, og jeg har stadig svært ved at forstå, han er ude, sagde Thomas Buttenschøn.

Se hele interviewet med Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltke i videoen øverst og se deres samba i videoen her.

Så er det tid til forførende toner og festlige rytmer. Hele Danmarks dansegulv syder, når der er latin-aften i 'Vild med dans'.

På trods af Mie Martha Moltke deltager i 'Vild med dans' for 11. gang var også hun berørt af at stå i omdansen fredag aften.

- Jeg synes også, det var frygteligt. Når man lige står der, må man bare zoome ind og have fokus. Men hvor er jeg dog sindssygt lettet over, det gik rigtig godt. Man vænner sig aldrig til at stå i omdans, det er den ufede del af programmet, sagde hun.

Med Gorm Wisweh ude af 'Vild med dans' er der nu kun Thomas Buttenschøn og skuespilleren Mathias Käki tilbage blandt de mandlige nydansere i feltet. Aldrig tidligere i programmets historie har der været så få nydanser-mænd tilbage efter fjerde danserunde.

Se Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltkes reaktion umiddelbart efter dansen i videoen her.

Så fik de deres første 6-tal.