Vild med dans

Julie klar til en sexet samba: Jeg føler mig mere og mere lækker

'Vild med dans' gør underværker for sangerinden Julie Berthelsen, der mærker store forandringer på sin krop og i sit sind.

Det brede, varme smil har hun altid haft.

Men det er alligevel som om, at smilet er blevet endnu bredere hos Julie Berthelsen de seneste uger.

Hun nyder nemlig at være med i 'Vild med dans'. Ikke kun fordi hun bliver bedre og bedre til at danse, men også fordi hun kan se og mærke, at hendes krop er ved at vende tilbage til den figur, hun havde, inden hun fødte sit andet barn, datteren Sia, for et år siden.

- Jeg kan mærke, at jeg har fået mere styrke i benene, når jeg skal bukke mig og løfte Sia op og bære rundt på hende. Og jeg er ved at have fået kropsbevidstheden tilbage på alle måder. Selvom jiven tog pusten fra mig i sidste uge, kunne jeg godt mærke, at jeg var blevet lidt lettere. Og når jeg både kan se og mærke en forskel, så føler jeg mig bare lidt mere lækker for hver dag, der går, siger Julie Berthelsen til TV 2.

Se Julie Berthelsen og Marc Mariboe Christensens jive i videoen øverst og se deres reaktion umiddelbart efter dansen her:

Julie Berthelsen vil gerne forbedre sig, og hun vidste, hun ville få hug for sin jive.

Går ikke på vægten

Et af Julie Berthelsens mål, da hun takkede ja til at være med i 'Vild med dans', var, at hun gerne ville smide noget "babyfedt",  og det mål har hun allerede opfyldt. Men præcis hvor mange kilo, hun har smidt, går hun ikke så meget op i.

- Jeg ved det simpelthen ikke. Mit nytårsforsæt for i år var, at jeg ikke vil veje mig. Jeg vil hellere se og føle forandringerne end at lade vægten diktere, siger den 37-årige sangerinde, der ud over den knap etårige datter Sia også har sønnen Casper på fire år.

Julie Berthelsen i sine tre første danse i 'Vild med dans'; en cha-cha-cha, en tango og en jive.

Sving i hofterne

Julie Berthelsen er sammen med partneren Marc Mariboe Christensen kommet rigtig flot fra start i årets dansekonkurrence, og især med tangoen for to uger siden brillerede parret. 

Fredag aften gælder det dog latindansen samba, og her skal der for alvor svinges med hofterne.

- Nu begynder vi at komme ud i noget, som vi vist nok har været lidt omkring før, men som alligevel skal svinges på en helt anden måde. Vi startede ud med, at det var lidt for stift i det, så jeg har arbejdet meget med det, Marc kalder "bounce". Og det håber jeg kommer frem, siger hun.

Se Julie Berthelsen og Marc Mariboe Christensen og de øvrige otte tilbageværende par på gulvet, når 'Vild med dans' spiller op til "latin night" fredag klokken 20 på TV 2. 

Husk også at se 'Vild med dans - backstage' her på tv2.dk i pausen inden afgørelsen. Her kan du i aftenens afsnit komme helt tæt på blandt andre Julie Berthelsen og Marc Mariboe Christensen.

Kom med Julie og Marc en tur i træningslokalet i videoen her.