Vild med dans

Gorm satte kedelig rekord i 'Vild med dans': Det er fandeme et nederlag

Kokken Gorm Wisweh måtte som den fjerde mand forlade 'Vild med dans'. Dermed sætter han og partneren Sofie Kruuse en ærgerlig rekord.

Mandefald.

Så kort kan det beskrives. 

De mandlige nydansere i årets udgave af 'Vild med dans' falder ikke alene på stribe. De falder som mændene aldrig før er faldet i 'Vild med dans'' 13 sæsoner.

Fredag aften blev kokken og pizzakongen Gorm Wisweh nemlig den fjerde mand på stribe til at forlade programmet efter en omdans mod sangeren Thomas Buttenschøn. Det er første gang nogensinde, at det er fire mænd, der må forlade programmet som de fire første.

Så er det tid til forførende toner og festlige rytmer. Hele Danmarks dansegulv syder, når der er latin-aften i 'Vild med dans'.

Det var en tydeligt rørt Gorm Wisweh, som TV 2 mødte sammen med Sofie Kruuse, efter kameraerne var slukkede fredag aften.

- Det er lige så nederen, som man kunne forestille sig. Det er virkelig irriterende. Der er ikke så meget at gøre ved det, men det er fandeme et nederlag. Det er virkelig, virkelig ærgerligt, sagde Gorm Wisweh og tilføjede, at han kommer til at savne at tilbringe tid i træningslokalet med dansepartneren.

Både Gorm Wisweh og Sofie Kruuse havde våde øjne, da det stod klart, at de måtte forlade 'Vild med dans' fredag aften.

Meget mere dans i Gorm

Også Sofie Kruuse var ærgerlig over, at parret måtte forlade konkurrencen som det fjerde par. Hun har tidligere opnået en sjetteplads med gymnasten Helge Vammen og en tredjeplads med fodboldikonet Allan Simonsen.

- Jeg er så ked af det, og jeg havde troet, jeg skulle noget længere end det her med Gorm, men sådan går det ikke altid. Gorm har simpelthen gjort det så godt, og der er så meget dans i ham. Jeg havde håbet, jeg kunne lære ham meget mere, men det fik vi ikke mulighed for, sagde Sofie Kruuse.

Ud over Gorm Wisweh har også designeren Nicholas Nybro, fægteren Patrick Jørgensen og instruktøren Søren Fauli forladt årets udgave af 'Vild med dans'.

Dermed er der kun skuespilleren Mathias Käki og Thomas Buttenschøn, der er tilbage af de mandlige nydansere i programmet. Til gengæld er alle seks kvindelige nydansere fortsat med i programmet.

Se de otte tilbageværende par på gulvet i 'Vild med dans' fredag klokken 20.

Se Gorm Wisweh og Sofie Kruuses reaktion umiddelbart efter deres samba i videoen her.

Her var løse hofter for alle pengene.