Vild med dans

Frederiks store forventninger til Lene: Nu skal den sidde lige i skabet

Fredag aften gælder det Frederik Nonnemanns yndlingsdans, og han har derfor store forventninger til sin partner, Lene Beier.

Hun har ikke fået den bedste start på sit 'Vild med dans'-eventyr, tv-værten Lene Beier.

Lave karakterer fra dommerne, en tur i omdans i anden danserunde og en lang kamp med sig selv og sine nerver. Det har været de foreløbige overskrifter i hendes danseeventyr.

Lige indtil sidste fredag. Her kom forløsningen nemlig; Lene Beier overvandt sine nerver, da hun næsten bogstaveligt talt så frygten i øjnene i sin tango sammen med partneren Frederik Nonnemann.

Se tangoen i videoen øverst og se parrets reaktion umiddelbart efter dansen i videoen her.

Frederik Nonnemann og Lene Beier taler om at tackle frygten og håber, at de går videre til næste uge.

Selvom dommerne stadig ikke helt var med Lene Beier og Frederik Nonnemann, så sendte seerne dem sikkert videre til denne uge, hvor parret skal danse rumba.

I tangoen symboliserede Frederik min frygt, som jeg skulle dræbe. Nu skal jeg forestille at være forelsket i ham.

Lene Beier, tv-vært

Og rumbaen, dét er ikke en hvilken som helst dans.

- Da vi gik i gang med at træne rumba, sagde jeg til Lene; "jeg gider ikke noget pis med dig. Det her er min yndlingsdans, så du skal bare elske den. Hvis du synes, den er noget møg, så må du fake, at du er vild med den. Rumbaen skal bare sidde lige i skabet," fortæller Frederik Nonnemann med et grin.

Fra frygt til forelskelse

Det er fjerde gang, den 26-årige danser deltager i 'Vild med dans', men det er første gang, han skal danse rumba i programmet.

Det er selvsagt også første gang, at Lene Beier skal forsøge sig med den forførende latindans.

- Den er sjov, men svær. Det er svært at få sat armene rigtigt, der er lidt med ansigtsudtrykket, og så skal jeg ned med skuldrene, ellers får jeg høvl af dommerne, siger Lene Beier om rumbaen og fortsætter:

- Se lige hvor tæt, man skal være på hinanden i rumbaen, udbrød Lene Beier, inden hun stillede sig op af dansepartneren Frederik Nonnemann.

- Men det har været en meget sjov overgang at gå fra tango til rumba. Hvor tangoen var meget staccato, er rumbaen mere følende. I tangoen symboliserede Frederik desuden min frygt, som jeg skulle dræbe. Nu skal jeg forestille at være forelsket i ham, så det er virkelig fra den ene yderlighed til den anden.

Se Frederik Nonnemann undervise en af Lene Beiers sønner, Otto, i rumba i videoen her.

Sætter nyt mål hver uge

Det er nye følelser, der er i spil uge efter uge, og det er en udfordring for den ellers så glade, naturlige og smilende tv-vært at skulle finde ind til de forskellige sider af sig selv. Derfor er det også noget, hun og Frederik Nonnemann taler meget om og øver sig meget på.

Noget, parret også gør inden hvert show om fredagen, er at sætte ét særligt mål, de skal indfri.

For to uger siden var det at gå frem i karakterer hos dommerne, og det gjorde de – men røg i omdans. I sidste uge var det så at undgå omdansen – og det gjorde de.

Men hvad vil parret så opnå i denne uge?

- Vi skal få mere end de 11 point, vi har fået to gange nu, lyder det samstemmende.

Se, hvordan det går Lene Beier og Frederik Nonnemann samt de øvrige otte tilbageværende par i 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2.