Beverly Hills-stjerne skal være mor igen, igen, igen, igen

'Beverly Hills'-stjernen Tori Spelling og hendes mand, Dean McDermott, venter deres femte barn sammen.

Det var en, to, tre, fire - og nu er der også snart en nummer fem for Tori Spelling, der har annonceret, at hun er gravid igen.

Det fortæller den 43-årige skuespiller og hendes mand, Dean McDermott, i et interview med det amerikanske magasin People.

- Det var en total overraskelse. Men vi har altid ønsket os en stor familie. Jeg er virkelig spændt, siger Tori Spelling, der nok hos mange er kendt som Donna Martin fra tv-serien 'Beverly Hills 90210'. 

Skal starte forfra

Tori Spelling havde tidligere på året hele sin familie med til Danmark, da hun skulle uddele prisen for bedste tv-serie ved dette års ZULU Awards i Forum i København. 

Og man må også sige, at parret er ved at have skabt sig en stor familie.

Sammen har de i forvejen fire-årige Finn, fem-årige Hattie, otte-årige Stella og ni-årige Liam. Derudover er Dean McDermott far til sønnen Jack, 18, fra et tidligere ægteskab.

- For første gang i år går de alle i skole. Så det er sådan lidt wow. Vi skal dybest set starte forfra, siger Spelling, der dog samtidig mener, at babyen kommer på "det bedste tidspunkt".

- Intet er nogensinde perfekt, men jeg er vildt forelsket i min mand og vores børn. Tanken om at tilføje til det er bare en velsignelse, siger hun.

Spelling er vild med Danmark

Da Tori Spelling i april var til ZULU Awards i København, udtrykte hun stor begejstring for Danmark og åbnede også op for mulighed for at købe et sommerhus her. 

- Vi elsker Danmark. Her er så smukt. Alle er så søde, så jeg har sagt, at jeg gerne vil flytte hertil. Maden er fantastisk, og alle virker bare så glade her, lød det fra Tori Spelling.

En måned senere var 'Beverly Hills'-stjernen igen i Danmark, hvor hun fejrede sin fødselsdag på slottet Næsbyholm ved Glumsø.

TV 2-darlingen Cecilie Hother har onsdag fortalt om sin lidelse, der gjorde, at hun risikerede ikke at kunne blive mor. Læs om hendes baby-mirakel her.