Kendte

Smykker for millioner stjålet: Kim Kardashian blev bagbundet og fik en knebel i munden

Kim Kardashian blev mandag morgen røvet, og nu kommer der nye detaljer frem i sagen. Hun fik en knebel i munden og blev låst inde på et toilet.

Der er kommet nye detaljer frem i sagen om det voldsomme røveri mod Kim Kardashian, der fandt sted tidligt mandag morgen.

Kort efter midnat mandag forlod realitystjernen en modefest i det franske kvartér Marais i Paris. Hun poserede for fotografer sammen med sin søster Kourtney Kardashian, hvorefter hun angiveligt tog alene hjem til sin lejede luksuslejlighed i Paris' ottende arrondisement. 

Det fortæller New York Times.

Smykker for 59 millioner 

Cirka to en halv time senere blev realitystjernen røvet i lejligheden for smykker til en værdi af næsten 9 millioner dollar (59 millioner kroner).

To mænd brød ind i bygningen, bagbandt receptionisten og truede sig til oplysninger om, hvor Kim Kardashian boede.

Her brød de ind i lejligheden, bagbandt kendissen og puttede en knebel i hendes mund. Derefter låste de hende inde på badeværelset, fortæller Luc Poignant, der er talsmand for den franske politistyrke.

Der var tale om to mænd, der brød ind til stjernen, og derudover tre medgerningsmænd. Tre af dem flygtede til fods og to af dem flygtede på cykel. Det fortæller en talsperson for det efterforskende politi, Laurent Riquart, i et telefoninterview med New York Times.

Forklædt som politifolk

De to røvere, der brød ind til Kim Kardashian var klædt i parisisk politiuniform, men havde derudover handsker og elefanthuer på, hvilket ikke er en del af politiuniformen i den franske hovedstad.

Hun har min støtte og vil altid være velkommen her i Paris.

Anne Hidalgo, borgmester i Paris.

Kim Kardashian og Kanye West har to børn sammen. Den treårige datter North og den knap et år gamle Saint. Kim Kardashian var dog angiveligt alene i lejligheden, da røveriet fandt sted.

Kort inden røveriet lagde Kim Kardashian et foto på Instagram fra den franske modeuge.

Den parisiske borgmester Anne Hidalgo fordømmer røveriet mod realitystjernen.

- Hun har min støtte og vil altid være velkommen her i Paris, og jeg fortrøstningsfuld omkring, at politistyrken vil finde dem, der står bag denne handling, siger hun i en offentlig udtalelse.