Vild med dans

Siggaard ramt af alvorlig betændelse: Må træne med klap for øjet

Kirsten Siggaard er blevet ramt af alvorlig hornhindebetændelse, så nu danser hun med "piratklap" i 'Vild med dans'.

En alvorlig betændelse i øjet har ramt sangerinden Kirsten Siggaard kun tre dage inden, hun og Thomas Evers Poulsen skal vrikke sig igennem en rumba i 'Vild med dans'.

Kære (Facebook)venner! Hvis jeg ikke svarer her eller på smsser eller mails i disse dage er det fordi jeg har fået en...

Posted by Kirsten Siggaard Andersen on Tuesday, October 4, 2016

Hornhindebetændelse er yderst alvorligt, forklarer Kirsten Siggaard, men hun kæmper stadig ufortrødent videre med at blive klar til det store danseshow på fredag.

- Vi træner med klap for det venstre øje, og så er lyset skruet helt ned i træningslokalet, forklarer Kirsten Siggaard til TV 2 og uddyber:

- Jeg ser ikke så godt med det højre øje, så det kan godt været en udfordring med balancen.

Thomas og jeg har aftalt, at vi laver en sørøver-rumba.

Kirsten Siggaard, sangerinde og 'Vild med dans' deltager

Sørøver-rumba

Til trods for den store udfordring synes Kirsten Siggaard, at det går godt med danseforberedelserne, og hun tror faktisk ikke, at hendes dansepartner er nervøs for fredagens præstation.

- Thomas og jeg har aftalt, at vi laver en sørøver-rumba, hvis jeg stadig skal have klappen på på fredag, griner sangerinden og fortæller, at de faktisk allerede er i færd med at sy blonder på hendes "piratklap".

Bange for rumbaen

Rumbaen var ellers ikke en dans, som Kirsten Siggaard så frem til. Hun følte, at der var meget nyt at lære, og især mange nye rytmer.

- Jeg har været lidt bange for rumbaen, men nu må jeg sige, at jeg holder af den - det tog dog lidt tid at finde rytmen, siger hun.

I de sidste tre runder af 'Vild med dans' fik Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen 12 point. Nedenfor kan du se deres reaktion på dét hattrick:

Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen håber på, at de snart begynder at få højere karakterer af dommerne.

Drypper to gange om dagen

Kirsten Siggaard mener, at hun fik hornhindebetændelse, da hun var meddommer ved et awardshow i lørdags, hvor der pludselig var en del støv og konfetti i luften. Og nu arbejder hun på højtryk for at komme betændelsen til livs.

- Jeg drypper øjet to gange i timen, fortæller hun.

Men selv om det er en smertefuld form for øjensygdom, kæmper sangerinden videre med trinene.

- Der skal rigtig meget til at slå mig ud, siger hun.

Se, hvordan det kommer til at gå med parrets fjerde dans, i 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2.

Kirsten Siggaard danser med klap for øjet.