Kendte

Kanye West afbryder koncert: Kim Kardashian overfaldet af maskerede mænd med pistol

Musikeren Kanye West afbryder koncert, da han får melding om, at hans kone Kim Kardashian er blevet overfaldet af maskerede mænd med pistol

- Undskyld, men jeg bliver nødt til at stoppe koncerten. Det er en nødsituation.

Med ordene forlader en lettere rystet Kanye West i hastig fart scenen under Meadows Festival i New York. En af scenefolkene har meddelt musikeren, at hans kone, realitystjernen Kim Kardashian West, er blevet truet med en pistol og tilbageholdt på sit hotelværelse i Paris nær Madeleinekirken. 

Det får Kanye West til straks at afbryde koncerten. 

Hun er voldsomt rystet men uskadt,

Ina Treciokas, talsperson for Kim Kardashian West

Lukket inde på badeværelse

Hvad der helt nøjagtigt er sket på hotelværelset i Paris er endnu uvist. Men franske myndigheder har ifølge det amerikanske medie CNN udtalt, at Kim Kardashian West blev bundet og låst inde på badeværelset, mens maskerede mænd stjal to mobiltelefoner og smykker til en værdi af flere millioner dollars. 

En talsperson for den 35-årige Kim Kardashian West siger dog, at realitystjernen ikke er kommet fysisk til skade under overfaldet:

- Kim Kardashian West er blevet truet med pistol sit hotelværelse i Paris af to maskerede mænd klædt ud som politibetjente. Hun er voldsomt rystet men uskadt, udtaler talsperson Ina Treciokas til CNN. 

Video viser afbrydelse af koncert

Kim Kardashian deltager i øjeblikket i modeugen i Paris sammen med sin mor Kris Jenner og sin søster Kendall Jenner. 

Efter overfaldet er de sociale medier eksploderet med videoer fra Kanye Wests koncert i New York, hvor man kan se, hvordan rapperen stopper musikken og går midt under sit populære nummer 'Heartless', mens tusindvis af fans står undrende tilbage foran scenen. 

Musikeren Kanye West afbryder koncert, da han får melding om, at hans kone Kim Kardashian er blevet overfaldet af maskerede mænd med pistol.

Det har ikke været en let modeuge for Kim Kardashian West, som i onsdags blev overrumplet af Vitalii Sediuk, en ukrainsk 'reporter', som er kendt for sine spøgefulde angreb på kendte som Brad Pitt, Will Smith og Bradley Cooper. Under episoden prøvede Vitalii Sediuk at kysse realitystjernens famøse numse. 

Det blev dog afværget af Kardashians bodyguard, som hun efterfølgende lovpriste på Twitter. 

Kanye West og Kim Kardashian West blev gift i 2014. Sammen har de to børn på henholdsvis et og tre år. Børnene var efter sigende ikke til stede under overfaldet.