Vild med dans

Mathias var tæt på at kysse Mille - men ville ikke føle sig som en nar

Skuespilleren Mathias Käki satte ny, personlig rekord i 'Vild med dans' fredag. Men et kys fra partneren Mille Funk blev det ikke til.

Han havde bebudet, at han måske ville overraske sin partner med et vaskeægte kys på munden i slutningen af deres tango i 'Vild med dans' fredag aften.

Men den 22-årige skuespiller Mathias Käki valgte nu alligevel at holde sig fra Mille Funks læber, da kameraerne rullede.

Han udelukker dog ikke, at han vil gøre forsøget igen en af de kommende uger.

- Det bliver svært, men jeg skal gøre mit bedste. Lige da vi skulle til at lave "tangokysset", kunne jeg godt se, hun var på vej væk med ansigtet. Jeg havde tænkt, at jeg skulle gå "all in", men så nåede jeg også at tænke, at jeg ikke skulle gøre en nar ud af mig selv, og så vendte jeg også hovedet, lød det fra Mathias Käki til TV 2 efter programmet fredag aften.

Se hele interviewet med Mathias Käki og Mille Funk i videoen øverst og se parrets tango i videoen her.

Se Mathias Käki og Mille Funk i en tango

Adskillige 'Vild med dans'-seere spekulerer i, om der er mere end venskab mellem det unge par, men det afviser de to selv. Mille Funk har nemlig allerede en kæreste, som hun har dannet par med i otte år. 

Kommet tæt på hinanden

Rigtig tæt er Mathias Käki og Mille Funk dog alligevel kommet på hinanden i træningslokalet, og resultatet af samarbejdet mundede fredag aften ud i en ny, personlig rekord på 17 point fra dommerne.

Og det var ikke kun nydanseren Mathias, dommerne gav positive ord med på vejen. De havde også travlt med at rose Mille Funk, der i år deltager i 'Vild med dans' for anden gang, for hendes evne til at undervise sin partner og formå at få det bedste frem i ham.

- Vi kender efterhånden hinanden så godt, så jeg ved, hvordan jeg skal sige tingene og gribe det hele an. Hvis der er lidt frustrationer, ved jeg nu bedre, hvordan jeg skal tackle det, forklarede Mille Funk efter programmet.

Parret har nu danset sig blandt de ni bedste par i årets udgave af 'Vild med dans'. Til gengæld blev det fredag aften et farvel til instruktøren Søren Fauli og partneren Karina Frimodt.

Hvem der bliver det næste par til at skulle forlade dansegulvet, kan du se næste fredag klokken 20 på TV 2.

Se Mathias Käki og Mille Funks reaktion umiddelbart efter deres dans i videoen her.

Mille Funk roser sin partner for dansen.