Vild med dans

Søren Fauli ude af 'Vild med dans': Jeg har været presset, presset, presset

I fredagens 'Vild med dans'-udsendelse blev det til et farvel til instruktør Søren Fauli og dansepartner Karina Frimodt.

Det var blandede følelser, instruktør Søren Fauli stod med på dansegulvet efter fredagens afgørelse i 'Vild med dans'. 

Det blev nemlig til et farvel til ham og dansepartner Karina Frimodt efter en omdans mod sangerinde Kirsten Siggaard og dansepartner Thomas Evers Poulsen.

- Jeg er virkelig trist over, at jeg ikke skal danse med Karina. Men det har været følelsesmæssigt meget hårdt. Jeg har været presset, presset og presset, så det er en blanding af at være trist og være lettet. 

- Jeg tror, at jeg i morgen kan rekonstruere, hvordan jeg skal komme videre uden 'Vild med dans'. Der er jeg lidt bange for, at der kommer et hul, siger han til TV 2 lige efter afgørelsen.

Svær uge

For Søren Fauli har det specielt i denne uge været svært at være nydanser i 'Vild med dans'. 

- Jeg var virkelig lettet, efter vi havde danset vores dans i dag. Det har været en rigtig presset dag, så..., siger Karina Frimodt.

- Og en svær uge. Vi har virkelig gjort os meget umage. Det man ser i det indslag (hvor Fauli har svært ved dansetrinene, red.), det har virkelig presset os, supplerer Søren Fauli. 

Se eller gense Søren Fauli og Karina Frimodts tango i videoen nedenunder. 

Se Søren Fauli og Karina Frimodt i en tango

Svært at undvære Karina

Men det, der formentlig er endnu sværere end denne uges dansetrin, er, at han skal undvære sin dansepartner Karina Frimodt. 

- Helt ærligt, det værste er, at jeg ikke skal danse med Karina. For hun er simpelthen en fantastisk underviser, så tålmodig og god til en, der måske er lidt svær at tackle. 

- Jeg håber bare, at Karina åbner en danseskole, så jeg kan få lov til at komme der. 

Søren Fauli var tydeligt berørt af den store ros, parret modtog.

Men selvom han lige er røget ud af 'Vild med dans', så ser Søren Fauli stadig positivt på tingene. 

- The show must go on, der er jo også andre mennesker, der skal danse. Vi kommer jo til finalen, så der skal vi danse 'Pokémon'-dans måske, siger Søren Fauli tydeligt med forventningens glæde i stemmen. 

Se eller gense Søren Fauli og Karina Frimodts 'Pokémon'-jive i videoen her.