Vild med dans

Se billederne: Sådan har du ikke set 'Vild med dans'-Sarah før

Hver uge ser vi hende i kjole, høje hæle og topstylet. Men Sarah Mahfoud ser – naturligvis – helt anderledes ud i bokseringen. Se billederne her.

- Se, hvad jeg har købt!

Glæden stråler ud af Sarah Mahfoud, da hun hiver en selvbruner op af tasken og viser den til sin dansepartner Morten Kjeldgaard i træningslokalet.

Jo, boksepigen har virkelig omfavnet alle aspekter af sit liv som deltager i 'Vild med dans'. For ikke alene er hun begyndt at bruge selvbruner, hun er også blevet helt vild med både at lære at danse og at blive stylet til den store guldmedalje hver fredag.

- Boksning er en meget maskulin og rå sport, mens dans er så feminint, som det overhovedet kan blive. Man overdriver nærmest alt det feminine med opsat hår, negle, stilletter, kjoler og pailletter. Man føler sig helt som en prinsesse, og det kan jeg rigtig godt lide, siger Sarah Mahfoud med et smil til TV 2. 

Se Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard i en quickstep i videoen øverst og se dem danse cha-cha-cha i videoen her.

Det er nu ikke, fordi det er uvant for den 27-årige bokser, der i sine to første danse har taget dommerne med storm, at iføre sig kjole og stilletter, men det er en stil, der ligger langt fra boksningen.

Selvom Sarah Mahfoud er tredobbelt danmarksmester og dobbelt nordisk mester i disciplinen, er hun måske ikke så kendt som bokser hos tv-Danmark, så derfor har vi fundet et par billeder fra hendes karriere som bokser frem fra gemmerne.

Her ses Sarah Mahfoud (th.) ved DM-finalen i amatørboksning i 2012.
En svedig Sarah Mahfoud efter en boksekamp for nogle år tilbage.

Fokus på benarbejdet

Om forskellene og lighederne mellem boksning og dans siger Sarah Mahfoud:

- I boksning skal man helt frem med skuldrene og beskytte sig selv. Og så gemmer man sig jo lidt væk. I dans er det helt modsat - her skal man frem med kroppen, smile og være på. Det er nyt for mig, men det er sjovt at prøve. Det, jeg kan bruge fra min boksning på dansegulvet, er, at jeg er vant til at fokusere på mit benarbejde, og at jeg kender min krop, fordi jeg har dyrket så meget sport, siger hun.

Ifølge dansepartneren Morten Kjeldgaard har Sarah Mahfoud dog også taget sin fightervilje med ind i træningslokalet, hvilket hun også selv erkender. 

Hvis Morten Kjeldgaard viser hende dele af en koreografi, som han er i tvivl om, hvorvidt den er for svær eller ej, så knokler Sarah Mahfoud bare på og fortsætter, indtil hun har lært trinene. 

- Jeg accepterer ikke et nederlag, siger hun med et grin.

Se Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard danse salsa i 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2 - og se de tidligere afsnit på TV 2 PLAY

Sådan har Sarah Mahfoud set ud under sine to første danse, en cha-cha-cha og en quickstep.