Kendte

Brudepar overrasket af verdensstjerne: Først bliver hun chokeret, men så...

Fritidshobby? Tom Hanks har for vane at hoppe ind på almindelige menneskers billeder.

Rigtig mange par har bryllupsbilleder stående indrammet i deres hjem, som kan minde dem om den smukke dag, hvor de sagde 'ja' til hinanden. I lørdags fik et nygift par sig noget af en overraskelse, da de havde hyret en professionel fotograf til at forevige dagen.

Og man må sige, at dagen sikkert ikke bliver glemt foreløbig. En verdenskendt skuespiller valgte nemlig at 'photobombe' parret, da de stod klar til at blive fotograferet.

Det var ingen ringere end Tom Hanks, der sprang ind i billedet, som blev taget i Central Park i New York - en park, der har lagt baggrund til rigtig, rigtig mange bryllupsbilleder.

Bruden ser både chokeret og glad ud, da hun opdager, hvem der iført løbeshort, t-shirt og en hættetrøje afbryder seancen.

Bryllupsfotografen har efterfølgende lagt fire billeder på sin Instagram-profil. Se dem her:

Og det er bestemt ikke første gang, at Tom Hanks laver løjer og hopper ind på andres billeder. Nej, han har faktisk gjort det ret mange gange. TV 2 har samlet et par af billederne, som du kan se herunder.

Her kan du også se de sjove photobomb-billeder, hvor blandt andet Kevin Spacey, dronning Elizabeth og Nicholas Cage 'photobomber' helt almindelige menneskers billeder.